- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Bende yazılım güncelleme kısmında "güncelleme denetlenemiyor" yazıyor.
Bunun çözümü nedir acaba? Herhangi bir yedek almadım.
Eki Görüntüle 153804
Şu anda herkeste bu şekilde hocam o kısım. Keşke yedekleme alsaydınız. Eğer bilgisayarınız yok ise normal sürüme dönmenin bir yolu yok şu anda.
evolance
Çalışkan
Şu anda herkeste bu şekilde hocam o kısım. Keşke yedekleme alsaydınız. Eğer bilgisayarınız yok ise normal sürüme dönmenin bir yolu yok şu anda.
İleride güncelleme gelirse yapabilir miyim? Şu an arayuzden memnunum fakat o hata kafamı karıştırdı.
- Makaleler
- 43
evolance
Çalışkan
@evolance
Bilemiyorum hocam, eğer beta 2 falan gelirse bilgisayardan yapabilirsiniz hocam ancak ayarlardan yapılabilir mi emin değilim o kısım bozuk olduğu için.
Bilgisayarım var, eğer o şekilde yapılıyor ise sıkıntı yok. Teşekkür ederim.
mr.esat
Üstün
Blur az, karmaşık bir kirliliğe neden oluyor. Umarım arttırılır blur.Çok güzel bir güncelleme tasarım baştan aşağı yenilenmiş klavye bile dahil. Ama sakın yüklemeyin. Telefon 24 FPS'de çalışıyor şu anda. Uygulamalarda akıcı ama ana ekran kabus. Çok çeşitli güncelleme animasyonlar değişmiş. Bildirim gelmesi falan daha farklı. Genel olarak cam teması görüyorum. Telefonu yoran şeyde bu bence. Aero temasına çok benziyor. 1 hafta sonra deneyimlerimi daha detaylı aktaracağım. Yarın eklemelerde yapacağım. Şarj tahmin özelliği de var bu arada.
Eki Görüntüle 153722
Eki Görüntüle 153723
Eki Görüntüle 153724
Eki Görüntüle 153725
Eki Görüntüle 153726
Eki Görüntüle 153729
- Makaleler
- 43
Blur az, karmaşık bir kirliliğe neden oluyor. Umarım arttırılır blur.
Bazı yerlerde çok güçlü, bazı yerlerde çok az olduğu için evet biraz gözü yoruyor hocam. Bu durum eşitlenirse çok güzel olur.
Albus Dumbledore
Yetkin
Genel itibariyle güzel ama arayüz o cam tasarımıyla çok karışık duruyor. Bir de daha Apple Intelligence’e Türkçe dil desteği bu developer betada gelmemiş sanırım.
Asily
Üstün
Yeni şifre girme yeri basınca animasyon değişiyor ama çektirmedi telefon.
Bu da metin seçme animasyonu
Bu da metin seçme animasyonu
Son düzenleyen: Moderatör:
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Ben de birkaç yorum yapmak isterim. Öncelikle sonunda minimalist ayağına soğuk ruhsuz tasarım yapma işini bırakmalarına sevindim. Arkadaşlar kabul edin ya da etmeyin düz sade tasarım dedikleri şey en başından beri koca bir saçmalıktı. 2012 de Microsoft başımıza bela etti bunu, yıllardır aldı başını gidiyor bir yok sadelik yok minimalistlik. İyice soğuk, ruhsuz bir hal almaya başladı tasarım trendleri. iOS 7 falan ilk çıktığında ağır şekilde eleştirilmesinin sebebi de buydu. Soğuk ve ruhsuzdu. O cıvıl cıvıl renkler bile kurtarmıyordu kendisini. Haydi gözümüz alıştı falan, yıllar geçti biraz daha iyi hale geldi ama yine o ruhsuzluk devam ediyordu. Ben şahsen tasarım değişikliğinden memnunum bu. Sonunda canlı ve yaşayan bir sistem hissiyatı geri geldi.
İlerleyen beta sürümlerinde muhakkak değişiklikler olacaktır. Şu an bu tasarımın oldukça ilkel bir versiyonunu deniyorsunuz, bunu unutmayın. Ben de 12 Pro cihazıma kurdum, biraz kurcaladım geri iOS 18'e döndüm. Şu haliyle pek kullanılabilir değil. Henüz animasyonların renderı konusunda büyük sıkıntılar var. Ama çözülecektir merak etmeyin. Koskoca dil modeli çalıştıran cihazlar bir zahmet görsel efektleri işleyecek kapasiteye de sahip olsun.
İlerleyen beta sürümlerinde muhakkak değişiklikler olacaktır. Şu an bu tasarımın oldukça ilkel bir versiyonunu deniyorsunuz, bunu unutmayın. Ben de 12 Pro cihazıma kurdum, biraz kurcaladım geri iOS 18'e döndüm. Şu haliyle pek kullanılabilir değil. Henüz animasyonların renderı konusunda büyük sıkıntılar var. Ama çözülecektir merak etmeyin. Koskoca dil modeli çalıştıran cihazlar bir zahmet görsel efektleri işleyecek kapasiteye de sahip olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.