Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Arayüzden ufak görüntüler.

IMG_7372.webp

IMG_7373.webp

IMG_7374.webp

1780946827643.webp

Yeni kamera arayüzü.

IMG_7376.webp

Simgeler daha keskin duruyor bu arada.

Ayarlarda bir sürü menü kaybolmuş, arama bölümünden aratılınca çıkıyor.

IMG_7378.webp

Cihaz ne hocam? Kamera benim Redmi'den daha bulanık :D
iPhone 11 hocam. Netlemedim direkt ekran fotoğrafı aldım.

Artı butonu yerine tema butonu gelmiş.

IMG_7379.webp

Saydam tema farklılaşmış.

IMG_7380.webp

Developer beta'da yeni Siri uygulaması ve özellikler mevcut mu? Daha sonrasından mı gelecek?
Cihazım 11 olduğu için hayır bende değil. Diğer cihazlar ne durumda bilmiyorum.

Kumanda adında uygulama eklenmiş.

IMG_7382.webp

iPhone 15 altı olan Siri'ler yine aynı.

IMG_7383.webp

Yeni Siri sanırım bizde mevcut değil.

Hayır hocam, AB’ye dahil değiliz biz.

Pil ikonu değişmiş, ekran görüntüsünde değişiklik yapılınca uygulanmıyor bildirmek isterim, o yüzden tam belirtemedim.
IMG_7384.webp

Dosya Ekleri

• IMG_7378.webp
    IMG_7378.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 25
Yeni Siri sanırım bizde mevcut değil.

Türkiye olarak AB ülkesi değiliz. Zaten attığınız haberin son paragrafında ilgili ülkeler sınırlanmış.

"Apple’ın duyurusunda Avrupa Birliği kapsamının 27 üye ülkeyi içerdiği de belirtildi. Bu ülkeler Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsveç olarak sıralandı."

Türkiye olarak AB ülkesi değiliz. Zaten attığınız haberin son paragrafında ilgili ülkeler sınırlanmış.

"Apple'ın duyurusunda Avrupa Birliği kapsamının 27 üye ülkeyi içerdiği de belirtildi. Bu ülkeler Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsveç olarak sıralandı."

Olmadığını göstermek için attım, kendin yazıp bakmadığın için. AB ülkesi olmadığımızı biliyorum zaten.