Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Jailbreak ile yükleyebilirsiniz ancak tavsiye edilmez. Apple Kimliği'nin bölgesini değiştirerek arkadaşım yüklemişti. Karar sizin yine de.
YunaUK
Becerikli
Jailbreak ile yükleyebilirsiniz ancak tavsiye edilmez. Apple kimliği'nin bölgesini değiştirerek arkadaşım yüklemişti. Karar sizin yine de.
Anladım teşekkür ederim jailbrek yanlış hatırlamiyorsam iPhone 7 ve üstüne yapılmiyor Apple kimliğini değiştirmeyi denedim ama iCloud+dan kaynalı değiştiremedim sonradan IPA dosyası şekilde denediğimde de yine yüklenmiyor.
- Makaleler
- 5
Dediklerim dışında yapamazsınız maalesef.Anladım teşekkür ederim jailbrek yanlış hatırlamiyorsam iPhone 7 ve üstüne yapılmiyor Apple kimliğini değiştirmeyi denedim ama iCloud+dan kaynalı değiştiremedim sonradan IPA dosyası şekilde denediğimde de yine yüklenmiyor.
YunaUK
Becerikli
IPA dosyası ile yüklemeniz için iOS developer olmanız gerekli. Sonrasında sideloadly ile yükleme yapmanız gerek.
Portal ve feather ile sertifika yüklenerek yapılıyor iOS developer olmaya gerek yok.
Yeni hesap açıp yapabilirsiniz. İndirdikten sonra geri hesabınıza döndüğünüzde sorun olmuyor.Apple kimliğini değiştirmeyi denedim ama iCloud+‘dan kaynaklı değiştiremedim.
Sideloadly ile yapabilirsiniz fakat her hafta IPA'yı yenilemeniz lazım, onun yerine bölgeyi başka hesapla değiştirip indirin.
Mağaza değiştirmen gerekli.
Ayarlar > Apple Kimliği > Medya ve Satın Alımlar > Ülke/Bölgeyi Değiştir yolunu izle.
Örneğin ABD veya İngiltere olarak değiştir. Yeni ülkeye göre bir fatura adresi girmen istenebilir (herhangi bir ABD adresi yeterli olur, Google’dan bulabilirsin). App Store’a geri dön ve tekrar Roblox veya Discord araması yap. Çözülmüş olması gerekli. Jailbreak falan yapmak zorunda değilsin.
Ayarlar > Apple Kimliği > Medya ve Satın Alımlar > Ülke/Bölgeyi Değiştir yolunu izle.
Örneğin ABD veya İngiltere olarak değiştir. Yeni ülkeye göre bir fatura adresi girmen istenebilir (herhangi bir ABD adresi yeterli olur, Google’dan bulabilirsin). App Store’a geri dön ve tekrar Roblox veya Discord araması yap. Çözülmüş olması gerekli. Jailbreak falan yapmak zorunda değilsin.
YunaUK
Becerikli
Mağaza değiştirmen gerekli.
Ayarlar > Apple kimliği > medya ve satın alımlar > Ülke/Bölgeyi değiştir yolunu izle.
Örneğin ABD veya İngiltere olarak değiştir. Yeni ülkeye göre bir fatura adresi girmen istenebilir (herhangi bir ABD adresi yeterli olur, Google'dan bulabilirsin). App Store'a geri dön ve tekrar Roblox veya Discord araması yap. Çözülmüş olması gerekli. Jailbreak falan yapmak zorunda değilsin.
Teşekkür ederim dediğiniz yöntemi biliyorum aynı yöntemle önceden sorunu cözmüştüm ama bölgeyi değiştirince banka kartımı App Store kabul etmiyor bu yüzden iCloud+ üyeliğimi devam etmiyor yine de teşekkür ederim.