YunaUK

Becerikli
Merhaba iOS'e App Store dışında Roblox ve Discord nasıl yüklenir? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (Roblox ve Discord yasaklı olduğu icin App Store'da Türkiye bölgesinde yok.)

Jailbreak ile yükleyebilirsiniz ancak tavsiye edilmez. Apple kimliği'nin bölgesini değiştirerek arkadaşım yüklemişti. Karar sizin yine de.

Anladım teşekkür ederim jailbrek yanlış hatırlamiyorsam iPhone 7 ve üstüne yapılmiyor Apple kimliğini değiştirmeyi denedim ama iCloud+dan kaynalı değiştiremedim sonradan IPA dosyası şekilde denediğimde de yine yüklenmiyor.

Anladım teşekkür ederim jailbrek yanlış hatırlamiyorsam iPhone 7 ve üstüne yapılmiyor Apple kimliğini değiştirmeyi denedim ama iCloud+dan kaynalı değiştiremedim sonradan IPA dosyası şekilde denediğimde de yine yüklenmiyor.
Dediklerim dışında yapamazsınız maalesef.

IPA dosyası ile yüklemeniz için iOS Developer olmanız gerekli. Sonrasında Sideloadly ile yükleme yapmanız gerek.

Mağaza değiştirmen gerekli.

Ayarlar > Apple Kimliği > Medya ve Satın Alımlar > Ülke/Bölgeyi Değiştir yolunu izle.

Örneğin ABD veya İngiltere olarak değiştir. Yeni ülkeye göre bir fatura adresi girmen istenebilir (herhangi bir ABD adresi yeterli olur, Google’dan bulabilirsin). App Store’a geri dön ve tekrar Roblox veya Discord araması yap. Çözülmüş olması gerekli. Jailbreak falan yapmak zorunda değilsin.

Mağaza değiştirmen gerekli.

Ayarlar > Apple kimliği > medya ve satın alımlar > Ülke/Bölgeyi değiştir yolunu izle.

Örneğin ABD veya İngiltere olarak değiştir. Yeni ülkeye göre bir fatura adresi girmen istenebilir (herhangi bir ABD adresi yeterli olur, Google'dan bulabilirsin). App Store'a geri dön ve tekrar Roblox veya Discord araması yap. Çözülmüş olması gerekli. Jailbreak falan yapmak zorunda değilsin.

Teşekkür ederim dediğiniz yöntemi biliyorum aynı yöntemle önceden sorunu cözmüştüm ama bölgeyi değiştirince banka kartımı App Store kabul etmiyor bu yüzden iCloud+ üyeliğimi devam etmiyor yine de teşekkür ederim.