25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
iPhone almayı düşünüyorum, aklımda birkaç tane soru var.
  • Bildirim içeriklerinin telefonun kilidi açılmadığı zaman gizlenebilmesi mümkün mü?
  • Dolandırıcı mesajlarını ve aramalarını engelleyen bir yazılım var mı, yoksa nasıl engellerim?
  • Hangi yapay zeka özellikleri var, bunlar Samsung'un yapay zeka özelliklerinden iyi mi?
  • Adını bilmiyorum, yana fotoğraf için eklenen tuş kapatılabiliyor mu?

Evet, mümkün.

Dolandırıcı mesajları ve aramaları doğrudan saptanıp bildiğim üzere Türkiye'de engellenmiyor. Elle yapmak gerekiyor.

Yapay zeka rezil.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Bildirim içeriklerinin telefonun kilidi açılmadığı zaman gizlenebilmesi mümkün mü?
  • Dolandırıcı mesajlarını ve aramalarını engelleyen bir yazılım var mı, yoksa nasıl engellerim?
  • Hangi yapay zeka özellikleri var, bunlar Samsung'un yapay zeka özelliklerinden iyi mi?

Dolandırıcı mesajlarını engellemek için aynı zamanda antivirüs yazılımı olan BitDefender'ı kullanabilirsiniz.

Sadece içerik gizleniyor. Mesaj atan kişinin adı ve profili gözüküyor.

Junkman vardı sanırım ama Google kadar iyi değil.

iPhone'un yapay zekası leş gibi, tıpkı Siri'nin leş olması gibi.

Evet, zaten dünyanın en boş iki şeyinden biri o tuş.

Bildirim içeriklerinin telefonun kilidi açılmadığı zaman gizlenebilmesi mümkün mü?
Sadece bildirimlerin içeriği gizlenir, mesaj atan kişinin ismi ve profili gözükür.
Dolandırıcı mesajlarını ve aramalarını engelleyen bir yazılım var mı, yoksa nasıl engellerim?
Araştırabilirsiniz.
Hangi yapay zeka özellikleri var, bunlar Samsung'un yapay zeka özelliklerinden iyi mi?
Yapay Zekası ne yazık ki kötü.

Mümkün. Yapay zekada çok kötü (Samsung'a göre), Junkman var ama bu aralar kötüleşti.
Yani Snapchat, Tiktok ve Insta'nın foto video özelliklerini çok sık kullanıyorsanız alın. Onun dışında bütçenizi belirtip Android telefon da önerebiliriz.

• Varsayılan olarak Face ID eşleşmez veya okunamaz ise bildirimlerin içeriği gözükmüyor.
  • Evet bunun için spam filter uygulamalarından indirebiliyorsunuz.
  • Yapay zeka güzel değil.
  • Kapatılabiliyor, AI tuşu olarak değiştirilebiliyor.

Mümkün. Yapay zekada çok kötü (Samsung'a göre), Junkman var ama bu aralar kötüleşti.
Yani Snapchat, Tiktok ve Insta'nın foto video özelliklerini çok sık kullanıyorsanız alın. Onun dışında bütçenizi belirtip Android telefon da önerebiliriz.
S24 Ultra kullanıyorum zaten, normalde geçmezdim fakat optimizasyon sorunları yasıyorum.