Telefondan konumunu Fransa yap. Normal konum değil o merak etme. Düzelir o yavaşlama.

Fransa konumu, telefona yüklenen yeni servisleri devre dışı bırakıyor olması lazım senin dediğine göre. Yeni özellikler son model iPhone'ların işine yarıyor, 2-3 model alt telefonları yavaşlatıyor işlemcileri yetersiz kaldığından. Bilerek ne varsa yüklüyorlar yavaşlasın diye zaten. Konum değiştirmenin işe yarayacağını hiç sanmıyorum.

Kesinlikle öyle katılıyorum, eskiyecekler. Eskimeye mahkumlar. Ama ben yeni almıştım. Azıcık üzüldüm, birazcık.
iPhone 13 kullanıcısıyım ama Apple fanboylarının dediği hiçbir şeyi yaşamadım. Yok bağımlısı olacakmışım, vazgeçilmezim olacakmış, daha iyisi yokmuş…
Elime aldığımda cihaz iOS 16’ydı, çok fazla fark var. iOS 17’de çok bozdular ve şu anda iOS 18 Beta 2 kullanıyorum.

Samsung'cuyum ama ikisinin de alanı farklı hocam şimdi iki kitleyi de birbirine düşürmeyelim :)

Windows kullanırken bile tedirginim, Android kadar açık kaynak bir işletim sistemini nefes aldığım sürece tercih etmem herhalde.

Sonuçları bundan daha ağır olabilir.
1719874241975.webp

Windows kullanırken bile tedirginim, Android kadar açık kaynak bir işletim sistemini nefes aldığım sürece tercih etmem herhalde.

Sonuçları bundan daha ağır olabilir.
Eki Görüntüle 61581

Android ve IOS arasında son kullanıcı açısından o kadar önemli bir güvenlik farkı yok. Ben 11 yıldır Android kullanıyorum bir kere bile virüs yemedim. Aksine kaç tane ünlünün iCloud'u hacklendi.