Merhaba Techolay ailesi. Bugün iOS WARP ile sadece Discord'a bağlanmayı göstereceğim.

İlk önce "Kestirmeler" uygulamasını açıyoruz.
adım 1.webp

Alt kısımda bulunan "Otomasyon" sekmesine geliyoruz.
adım 2.webp

Bu kısımda sağ üst köşede bulunan artı (+) simgesine tıklıyoruz.
adım 3.webp

Açılan pencerede "Kişisel Otomasyon Yarat" butonuna basıyoruz.
adım 4.webp

Daha sonra farklı bir pencere açılacak. Bu pencere üzerinde "Uygulama" yazan otomasyona tıklıyoruz. Bu pencerede uygulama otomasyonu oluşturacağız.
adım 5.webp

Açılan pencerede Discord uygulamasını seçiyoruz.
adım 5-1.webp
adım 5-2.webp

Uygulaması seçtikten sonra "Açık" kısmı ile "Hemen Çalıştır" kısına tıklıyoruz. ve sağ üst köşedeki "Sonraki" butonuna tıklıyoruz.
adım 6.webp

Açılan pencerede "Yeni Boş Otomasyon" seçeneğine tıklıyoruz.
adım7.webp

Bu kısımda discord açıldığında VPN uygulamasını açacağız. "VPN'i ayarla" seçeneğine tıklıyoruz.
adım8.webp

Önümüze gelen kısımda VPN olarak "1.1.1.1" seçeneğini seçip "Bağlan" seçeneğini işaretliyoruz. Sağ üst kısımdan bitti diyoruz. Şu anda discord'u açtığımız zaman otomatik olarak 1.1.1.1 Warp VPN'ye bağlanacağız fakat uygulamadan çıktıktan sonra VPN kapatalım ki mobil verideyseniz çok yazmasın :).
adım9.webp
adım10.webp

Rehberin başlangıcındaki adımları bu sefer discord kapatıldığında VPN'yi kapatacak şekilde ayarlıyalım.

Otomasyonlar penceresinden sağ üst köşedeki artı (+) butonuna tıklıyoruz.
adım11.webp

Açılan pencerede tekrar "Uygulama" seçeneğini seçiyoruz.
adım12.webp

Ekrana gelen pencerede uygulama kısmından Discord uygulamamızı seçiyoruz. Bu sefer "Kapalı" seçeneğini seçip sağ üst köşedeki "Sonraki" butonuna tıklıyoruz.
adım13.webp
adım14.webp
adım15.webp

Ekranımıza gelen pencere üzerindeki "Yeni Boş Otomasyon" seçeneğine tıklıyoruz.
adım16.webp

Bu kısımda discord açıldığında VPN uygulamasını kapatacağız. "VPN'i ayarla" seçeneğine tıklıyoruz.
adım16-1.webp

VPN olarak 1.1.1.1 Warp seçeneğini seçiyoruz. "Bağlan" kısmı yerine "Bağlantıyı kes" seçeneğini seçiyoruz ve sağ üstteki "Bitti" butonuna basıyoruz. İşte bu kadar artık hazırsınız. Discord açıldığı zaman 1.1.1.1 VPN aktif olacak, Discord kapatıldığı zaman 1.1.1.1 VPN kapatılacak. Yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
adım17.webp

Elinize sağlık. Not olarak bu benzer işlemi Samsung One UI 6 ve HyperOS 1 kullanan tüm Xiaomi telefonlara da yapabilirsiniz.