iOS ve PC arasında dosya aktarımı nasıl yapılır?

Akif

Başarılı
Makaleler
1
Selamlar, Intel Unison emekliye ayrılıyor bu ayın sonunda. Zaten aşırı yavaş çalışan bir sistemdi. iPhone'daki dosyalarımı (genellikle fotoğraf ve video) kayıpsız ve pratik bir şekilde nasıl aktarabilirim? Apple Aygıtları uygulaması sadece eş zamanlama yapıyor. Kablo ile bağlayıp DCIM klasörlerinin içinde binlerce fotoğraf arasından arayıp bulmak da pratik ve hızlı değil. Ne önerirsiniz?

Ben localsend kullanıyorum bilgisayardaki fotoğrafları telefonuma atıyorum telefonumdaki fotoğrafları bilgisayara atıyorum çok daha hızlı bence.

@Quivkosy, bunu denedim ve inanılmaz kolay. Sadece bağlantı hızı biraz yavaş sanırım. 1 GB'lık dosya için 10-20 dk arası süre gösteriyor. Yani dakikada 1.1 MB aktarım :D Bakalım ne kadar süreceğine... Bir de işin kötü yanı telefonda uygulamanın ekranda açık olması gerekiyor düşük güç modu kapalı olsa bile. Yani telefonu bu süreçte esir alıyor diyebiliriz. Keşke arkaplanda da çalışabilse. Şimdilik bunu kullanacağım bir süre. Teşekkür ederim.

@mete01, bunu da yükledim. Eski iPhone'larımdan birinde bu tarz bir uygulama deneyimlemiştim. Karışık dursa da inanılmaz fazla fonksiyonlu bir uygulama. Büyük boyutlu dosya aktarımı tabi ki USB nedeniyle inanılmaz hızlı. 1,05 GB'lık videoyu 30 saniyenin altında attı.

Pratik ve basit çözüm için Localsend, çok daha fazlası ve daha profesyonel işler için ise 3uTools inanılmaz işler yapıyorlar arkadaşlar. Öneriler için teşekkürler. İkisini de farklı amaçlarla kullanacağım.

Son düzenleme:
Maalesef ben bu konuda sorun yasıyorum. direk bellek olarak görüp aldığımda ya yarıda kesiliyor yada fotograflar eksik kopyalanıyor.
3utools kullansam fotoğraflar HEİC formatında kalıyor
Local send 3-5 fotoğraf için pratik olsa da yüksek dosya sayısı için pratik değil.
başka alternatif ne var

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt