Konu açılmasında kötü niyet olmayabilir. Ama bu tip konuların sonu kavgaya gidiyor. Konuda gördüğünüz tartışma kavgaya gitti çünkü. Bence bu tip konular onaylanmamalı veya kavga başlamadan kilitlenmeli. Sonra çok uzuyor çünkü.
Konu açılmasında kötü niyet olmayabilir. Ama bu tip konuların sonu kavgaya gidiyor. Konuda gördüğünüz tartışma kavgaya gitti çünkü. Bence bu tip konular onaylanmamalı veya kavga başlamadan kilitlenmeli. Sonra çok uzuyor çünkü.
Kavgadan çok ilerleyince daha katı savunuluyor ama yine de bilmem kaç yıl önceki a ürünü şimdiki s ürününden daha iyi bu marka yapıyor gibi bir şey görmedim abartı yere gitmiyor gereksiz öneri.
Bunu yapmak yerine iki markanın muadil modelleri karşılaştırılabilir. Diğer türlü biri Apple'ın çıkardığı en leş ekran olan iPhone 11'i koz olarak kullanıyor diğeri S7,S6 Edge çizgi sorununu koz olarak kullanıyor anlamsız bir kavga uzayıp gidiyor. Her markanın iyi ve kötü ürünleri var elbet.
Öneri ve istek konusu olarak açılabilir ama cidden bazı konular sırf konu açmak ve tartışmayı izlemek için oluşturuluyor. Konuyu açan da genelde ortadan kayboluyor, konu sahibi hariç 50 kişi meydan savaşı veriyor konuda.
Millet düzelmedikçe düzelmez, kitlenmesiyle açılmamasıyla bi' alakası yok ya. Ha ben de giriyorum bu dalaşlara ama ben de iPhone 11 S24'ten iyi diyince dayanamayacak kadar holiganım.
Geçen “A54 vs iPhone 11” isimli bir konu açtım onda da tartışma çıktı daha da büyümemesi adına kendi konumun kapatılması için rapor ettim red yedim. Sonuç ne oldu derseniz kavga büyüdü.