Konu açılmasında kötü niyet olmayabilir. Ama bu tip konuların sonu kavgaya gidiyor. Konuda gördüğünüz tartışma kavgaya gitti çünkü. Bence bu tip konular onaylanmamalı veya kavga başlamadan kilitlenmeli. Sonra çok uzuyor çünkü.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?xwa
Yetkin
Forum burası, insanlar elbet fikir sunacak. Tartışma veya kavga olursa raporlarsınız bitti.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben zevk alıyorum. Nötr.Konu açılmasında kötü niyet olmayabilir. Ama bu tip konuların sonu kavgaya gidiyor. Konuda gördüğünüz tartışma kavgaya gitti çünkü. Bence bu tip konular onaylanmamalı veya kavga başlamadan kilitlenmeli. Sonra çok uzuyor çünkü.
Ayrıca Android ve iOS kardeşler.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 43
Evet, bu tarz konuların sonu genelde 60+ mesaj, 10 tane cezalı üye ve kilitlenmeyle bitiyor. Yasaklanıp yasaklanmama konusunda bir şey diyemem.
pwleredal
Yetkin
Bunu yapmak yerine iki markanın muadil modelleri karşılaştırılabilir. Diğer türlü biri Apple'ın çıkardığı en leş ekran olan iPhone 11'i koz olarak kullanıyor diğeri S7,S6 Edge çizgi sorununu koz olarak kullanıyor anlamsız bir kavga uzayıp gidiyor. Her markanın iyi ve kötü ürünleri var elbet.
Öneri ve istek konusu olarak açılabilir ama cidden bazı konular sırf konu açmak ve tartışmayı izlemek için oluşturuluyor. Konuyu açan da genelde ortadan kayboluyor, konu sahibi hariç 50 kişi meydan savaşı veriyor konuda.
Böyle konulardan bahsediyorsanız katılıyorum.
Böyle konulardan bahsediyorsanız katılıyorum.
Millet düzelmedikçe düzelmez, kitlenmesiyle açılmamasıyla bi' alakası yok ya. Ha ben de giriyorum bu dalaşlara ama ben de iPhone 11 S24'ten iyi diyince dayanamayacak kadar holiganım. 
- Makaleler
- 1
Tamamdır, bunun yerine "Neden Erekte Olmuyorum" konuları mı görmeyi istersiniz ya da "12 Yaşındayım Şu Ünlüye Aşığım" konularını mı ?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-