iOS vs Android

Hangi işletim sistemini tercih edersiniz?

• iOS

Oy: 23 37,7%
  • Android

Oy: 38 62,3%

• Oy verenlerin toplamı
    61
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman Apple da yapıyor onu.

Bu konu hakkında yapılan tartışmaları, sanki işletim sisteminin kurucusuymuş gibi savunan insanları çok garipsiyorum. Nesnel olarak şu işletim şundan daha iyidir demek bence yanlış olur, bu kişisel bir tercih. Seven adam iOS, iOS sevmeyen Android. Olay bitmiştir. Nedir insanlardaki bu savunma psikolojisi anlamadım. IOS'un veya Android'in daha iyi olduğunu kanıtlamanın senin ya da benim açımdan geliri ne. Hala bir şeyler kanıtlamaya çalışan insanlar için tavsiye, vaktinizi bunun gibi boş şeylere harcamayın.

Babalarının şirketi ondandır. Google/Apple bunları görse kapısından kovacak haberleri yok

Derdime derman oldunuz işte. Bazı insanların buraya yazarken dediğiniz şeyleri unuttuğunu düşünüyorum. Bir işletim sistemini vatanını savunur gibi savunmak bana göre etik değil. İsteyen istediği işletim sistemini kullanır. Kimisi iOS’u rahat görüyordur, kimisi de Android’i. Bu konu “Hangi mobil işletim sistemi daha iyidir?” konusu değil ki. Bu konuda üyelerin hangi işletim sistemini tercih ettiği sorulmuş, bu kadar basit.

O zaman Apple da yapıyor onu.

Bunu sırf fan olup olmadığınızı anlamak için yazmıştım. En azından kör kütük iPhone fanı değilsiniz Tartışılabilecek bir insan.

S23 Ultra'yı elime aldığımda ampulun etrafını siyahla kapatarak, çok daha farklı ay şekilleri ve renklerine denk geldiğim zaman bol bol denemiştim. Ancak yapay zekanın oluşturmadığına kanaat getirdim çünkü ben o Ay'ı iPhone 11 Pro ile de çekebildim. Tek olay pozlama ile oynamaktı iPhone'de yaptığım.

Onun dışında, yapay zeka olmaması için bir sebep daha var. Zaten biz ayı görebiliyoruz ki. Teleskop ile görebileceğimiz şekilde en ufak kraterlerine kadar göstermiyor sonuçta bu telefon. Dikkatli baktığımızda ne görüyorsak onu gösteriyor. Aynısını çok uzaklarda olan bir bina veya minareye de yapıyor.

Evet, internette birkaç kaynak var sizin fikrinizi destekleyen. Ancak bu kaynakların hiç bir düzgün dayanağı olduğunu görmedim şimdiye kadar. Ancak yazı yazıp geçmişler

Galaxy A50 kullanıyorum.

Ben bir cihaza para verdiysem o cihaz tamamilen benim olmalı o cihazın her şeyini ben değiştirebilmeliyim. Son damlasına kadar kullanma hakkım var. İster yazılımını değiştiririm ister root atarım ister kernel atar ocli kullanırım. Özgür olmayı seven birisiyim.

IOS'un Fransa cezaevinden farkı yok. Evet güzel iyi bir işletim sistemi ama tamamen hapishane.

A50 cihazıma One UI 5.1 Custom ROM attım. Şu anki hali ile orta segment A50'ye rakip 2019 cihazlarından denginin olduğunu düşünmüyorum. (arayüz, akıcılık ve günlük kullanımda)

Ayrıca amiral iOS ve Android amiral gemilerini karşılaştıracak olursak her türlü Android cihazlar iOS cihazların önüne geçmeyi başarıyor.

Tercihim Android.

Video:

O kadar fanı değilim ama bence iOS yani Apple. Ama öyle büyük fanı değilim. Sebebi ise uygulama optimizasyonları ve kullanıcı dostu olması. Android tarafında birçok uygulamada optimizasyon sorunu varken iOS'ta bu yok. Evet, Android özelleştirilebilir ve değiştirilebilir. Lakin akıcılığı, optimizasyonu ve kullanıcı dostu olması sebebiyle iOS diyorum. Android tarafındaki uygulama optimizasyonlarına örnek verecek olursak, banka uygulamaları bunun için çok büyük bir örnek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…