Hangi işletim sistemini tercih edersiniz?

• iOS

Oy: 23 37,7%
  • Android

Oy: 38 62,3%

• Oy verenlerin toplamı
    61
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajınızın kalan kısmına yorum yapamayacağım için yalnızca burayı alıntıladım. Doğru olan parasını ödemek zaten aslında ama benim asıl değinmek istediğim, mobil oyunlarla alakası olmayan bir kesim olması. Eskiden çok oynardım ama artık umurumda değil. iPhone tercihinde bulunan insanların tercih sebepleri de genellikle oyun harici sebepler oluyor, kullanıcı deneyimi falan. Detaylandıracak kapasiteye sahip değilim maalesef.
Yok onlar Spotify'a da para vermeyecek, oyuna da para vermeyecek.

• Kızgın
İfadeler: 199
Off fakir kral sinirlendi. Akşam yapay zekanın hazırladığı ay fotoğrafını Instagram storye koymayı unutma. 😂

Yola gelmeyeceğini biliyorum ancak, sanırım bir 10. kez diyorum :) Gel sana yapay zekanın oluşturmadığını kanıtlayayım.

Bir güzelde şuraya astrophotography atayım at gözlüğünden ne kadar olabiliyorsa artık gözlerin şenlensin oldu mu?

Buraya kullandığım iPhone'leri ve Macbook'un kanıtını da atayım. Daha ne istersin paşam? Her konuda aynı şeyleri sayıklıyorum ancak nedense elma sever midir bilmem nedir ile ikiniz kuyruk sıkıştırıp susuyorsunuz :)

Mesajınızın kalan kısmına yorum yapamayacağım için yalnızca burayı alıntıladım. Doğru olan parasını ödemek zaten aslında ama benim asıl değinmek istediğim, mobil oyunlarla alakası olmayan bir kesim olması. Eskiden çok oynardım ama artık umurumda değil. iPhone tercihinde bulunan insanların tercih sebepleri de genellikle oyun harici sebepler oluyor, kullanıcı deneyimi falan. Detaylandıracak kapasiteye sahip değilim maalesef.
Evet fakat sadece oyunda bitmiyor APK'lar :) Ben Spotify'ı başta APK kullandım. Sonra baktım parasına değecek bir şey para ödüyorum şu an. Bu basit bi örnek. Aynı durum Learn Coding diye bir uygulamada da oldu. Veya Dead Cells.
Akşam yapay zekanın hazırladığı ay fotoğrafını Instagram storye koymayı unutma. 😂
Bunun gerçek olmadığını (50 bin defa kanıtlansa da) bilmeyecek kadar cahil olmak... Güzel kafa ne diyeyim :D

Yok onlar Spotify'a da para vermeyecek, oyuna da para vermeyecek.

Eskiden ben de Android'in bu imkânına bayılıyordum ama sonra fark ettim ki hizmetler, parasını verip orijinal olarak kullandığım takdirde daha verimli ve kaliteli oluyor. Tabii, bunun yanı sıra ücreti de ödemem gerekiyor yoksa korsan olarak kullanmış oluyorum.

Biz ne tartışıyoruz o zaman?:rolleyes:

Yapay zeka oluşturuyor.

O halde aynı şeyi iPhone'de yapıyor. Çünkü iPhone'de fotoğrafı çekerken ISO düşürürseniz neredeyse Samsung kadar güzel ay fotoğrafı çıkıyor ortaya. Onaylıyor musunuz?

@mustaine cevap bekliyorum. Yoksa önceki konudaki gibi rezil olmak istemiyor musunuz?

Nedense mesajlarıma normalde "fakir, sen git 500hz S24U kullan" gibi tabirlerle saldırırken kanıt atacağım dediğimde mesajıma ifade bile bırakmıyorsunuz :) Bunun sebebi nedir?

Android çünkü APK yükleyebiliyorum. Ama tek sebep APK değil tabii ki. İOS'de olmayan programlar da var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.