mr.esat
Üstün
iPhone Witcher açamaz ki, emülatör desteği yok muhtemelen.Yahu hocam, siz iPhone Witcher'ı rahatlıkla 6 saat götürür demediniz mi?
iPhone Witcher açamaz ki, emülatör desteği yok muhtemelen.Yahu hocam, siz iPhone Witcher'ı rahatlıkla 6 saat götürür demediniz mi?
Yok onlar Spotify'a da para vermeyecek, oyuna da para vermeyecek.Mesajınızın kalan kısmına yorum yapamayacağım için yalnızca burayı alıntıladım. Doğru olan parasını ödemek zaten aslında ama benim asıl değinmek istediğim, mobil oyunlarla alakası olmayan bir kesim olması. Eskiden çok oynardım ama artık umurumda değil. iPhone tercihinde bulunan insanların tercih sebepleri de genellikle oyun harici sebepler oluyor, kullanıcı deneyimi falan. Detaylandıracak kapasiteye sahip değilim maalesef.
Off fakir kral sinirlendi. Akşam yapay zekanın hazırladığı ay fotoğrafını Instagram storye koymayı unutma.![]()
Evet fakat sadece oyunda bitmiyor APK'larMesajınızın kalan kısmına yorum yapamayacağım için yalnızca burayı alıntıladım. Doğru olan parasını ödemek zaten aslında ama benim asıl değinmek istediğim, mobil oyunlarla alakası olmayan bir kesim olması. Eskiden çok oynardım ama artık umurumda değil. iPhone tercihinde bulunan insanların tercih sebepleri de genellikle oyun harici sebepler oluyor, kullanıcı deneyimi falan. Detaylandıracak kapasiteye sahip değilim maalesef.
Bunun gerçek olmadığını (50 bin defa kanıtlansa da) bilmeyecek kadar cahil olmak... Güzel kafa ne diyeyimAkşam yapay zekanın hazırladığı ay fotoğrafını Instagram storye koymayı unutma.![]()
Biz ne tartışıyoruz o zaman?iPhone Witcher açamaz ki, emülatör desteği yok muhtemelen.
Yola gelmeyeceğini biliyorum ancak, sanırım bir 10. kez diyorumGel sana yapay zekanın oluşturmadığını kanıtlayayım.
Yok onlar Spotify'a da para vermeyecek, oyuna da para vermeyecek.
Biz ne tartışıyoruz o zaman?
Yapay zeka oluşturuyor.