- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Beyazıt
Üstün
Android çünkü özgürlük ve kişiselleştirme imkanı sunuyor. Hayatımda hiç iOS kullanmadım ancak kısa süreli denemek isterim.
Android kullanıcı dostuymuş. Telefon kullananların çok büyük bir kısmı Android'in özgürlükçü yanıyla ne yapacak bunu çok merak ediyorum.
APK'lar ve emülatörler en basit örnekler.
- Makaleler
- 1
Mesela merak ettiğim bir oyunu denemek için 250 TL (Play Store'da 50 TL) vereceksin sen. Ben ise gidip APK deneyeceğim. Veya hileli mod kuracağımAndroid kullanıcı dostuymuş. Telefon kullananların çok büyük bir kısmı Android'in özgürlükçü yanıyla ne yapacak bunu çok merak ediyorum.
Ben 7 yıl güncelleme ömrünü doldurmuş telefonuma ROM atıp ölü telefonu canlandıracağım, root ile rahatıma bakacağım. Sen ise çöpe atacaksın. Apple babanız 4. yılında telefonu kendi eliyle yavaşlatıp sana yenisini dayatacak. Ben ise şu an 8. yılını doldurmuş telefonu rom+root ile rahatça kullanıyorum.
Silverback Gorilla
Üstün
ekosistemine alışan kişi her zaman der. Ben mesela baya süredir kullanıcısıyım, alıştım her şey normal geliyor. Şimdi bir anda androide geçersem sorunlar olabilir.Android çünkü özgürlük ve kişiselleştirme imkanı sunuyor. Hayatımda hiç iOS kullanmadım ancak kısa süreli denemek isterim.
mustaine
Üstün
Ne yapacaksın Spotify APK mı indireceksin? Off fakir kral.
Fotoğraf çekmiyorum, fotoğraf çekeceksem niye telefon alayım kiHahaha çançinçon güvenliksiz telefonunla sana başarılar.
Uff kanka 100x öf öf ne çekiyorum o ne lan o iPhone mu o? Kanka versene bir fotoğraf çekiceğim ya benimki de iyi ama İnstagram kalite düşürüyor yaaa.
Kanka İnstagram Aero indiriyorum bak görüldü bilgisi yok APK çok iyi abi özgürlük.
Android Linux tabanlı olduğun için arka planda yaşanan olayları görebiliyorum, açık kaynak sonuçta, A*ple'da ne oluyor ne bitiyor belli değil Windows'dan farkı yok, telemetri dolu. Sözde kolaylık sağlayan servisleri var adamlara al benim cinsel organım burada diye sunuyorsun
İnstagram'da da fotoğraf paylaşmıyorum, bir sosyal mecrada kendini paylaşanın akli dengesinde sorun vardır bu tarz platformlar eğlence platformu, bilgi platformu falandır komik videolar olur, bilgi içerikli videolar olur izlersin görüş paylasırsın falan, sonra fotoğrafım yayıldı diye zırlarsın
Evet APK özgürlük parasını haketmeyen, bir ürüne neden para vereyim
Evet Çin malı kullanıyorum, bunda utanılacak gülünecek bir olay yok
Senin aldığın A*ple hurdasına ben 200cc'lik motor alıp ulaşımımı sağlıyorum sense bütün paranı bu çöp firmaya verip kalan paran olmayınca toplu taşımaya mahkum oluyorsun
Tema da kullanmıyorum, tema uygulaması var a*ple'nin saçma arayüzünden güzel arayüz yapmışlar ama ona bile gerek yok
- Makaleler
- 1
Ne yapacaksın Spotify APK mı indireceksin? Off fakir kral.![]()
5 dakika sonra elma logosunu görünce aynı şeyi söyleyecek misin acaba
mr.esat
Üstün
Ne 5 dakikası harbi hiçbir şey bilmiyorsun dostum ya, verimli SoC'lar 8 Gen 2'de 3 de. +4 saat rahatlıkla verir.5 dakika sonra elma logosunu görünce aynı şeyi söyleyecek misin acaba![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.