Son 2-3 yılda Android. Ama IOS bence bir tık daha başarılıydı eskiden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
Google Pixel 8 Pro ve Galaxy S24 Ultra en iyi iki Android telefondur. Deneyin. Fakat bence iOS number one.Hayatımda hiç Android kullanmadığım için deneyimlemek isterim.
Cevabım "ikisi de" olacak. Umarım bir gün adamakıllı bir Android cihazım olur.
Otobüs yolculuğunda PS5'i de makatımıza sokacağız sanırsam.
Otobüs yolculuğunda böyle ağır oyunları oynayakcaksa ne bileyim
- Makaleler
- 3
Plus sürümü aşağıdan bakabilirsin.Android'in Ubuntu platformunu kullandığını ilk kez görüyorum. Bu sanırım imkansız bir şey. Ek olarak Custom ROM için geçerli.
[KERNEL] [BEGONIA] HYDRA KERNEL REDMI NOTE 8 PRO [Stable]
Latest RELEASE : HYDRA Kernels LEVEL 19.13------------------------------------------RyZeN Kernels x2.0Variant Information : 11.131. HYDRA : BB + BALANCED(Core shifting implemented from HYDRA...
www.pling.com
O kadar da param yok be hocam, kalemi olduğu için Note serisinden bir telefon isteyebilirim ama. Şu anlık alma planım yok ama para biriktirirsem belki.Google Pixel 8 Pro ve Galaxy S24 Ultra en iyi iki Android telefondur. Deneyin.
mr.esat
Üstün
Yani, her şeyi tek bir cihazdan yapabilmek çok iyi bir şey. Witcher 3 en ağır Switch oyunlarından, çoğu kaymak gibi akar 8 Gen 2 ve 3'te.Otobüs yolculuğunda böyle ağır oyunları oynayakcaksa ne bileyim![]()
Yani, her şeyi tek bir cihazdan yapabilmek çok iyi bir şey. Witcher 3 en ağır Switch oyunlarından, çoğu kaymak gibi akar 8 Gen 2 ve 3'te.
Bu arada o oyunlar pili su gibi götürür. Yani otobüs yolculuğu için pek uygun değil.
- Makaleler
- 3
Note serisi bitti. Note 7'den sonra satışlar düştü. Ayrıca Note 5'ten sonra S serisi ile çok farkı kalmamaya başladı.O kadar da param yok be hocam, kalemi olduğu için Note serisinden bir telefon isteyebilirim ama. Şu anlık alma planım yok ama para biriktirirsem belki.
mercha
Yetkin
iOS, genellikle daha tutarlı bir deneyim sunuyor bence. Çünkü Apple, hem donanımı hem de yazılımı kontrol ediyor. Bu sayede mükemmel bir uyumluluk söz konusu. Ayrıca, IOS'un düzgün çalışması ve güncellemelerin genellikle tüm cihazlara aynı anda gelmesi, kullanıcıların sorunları azalttığını düşünüyorum. iOS ayrıca, genellikle Android'e göre daha düzenli ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Apple ekosistemi, iCloud ve diğer Apple hizmetleriyle entegrasyon da sağlıyor. Android ise özelleştirme ve fiyat açısından daha geniş seçenekler sunuyor. Her iki işletim sistemi de farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap eder, tercih kullanıcıya bağlıdır.
- Makaleler
- 1
Android benim için, eskiden kalma bir iOS nefretim var.
Yeni iOS sürümleri o kadar kötü değil ama Android dana kullanıcı dostu bence.
Yeni iOS sürümleri o kadar kötü değil ama Android dana kullanıcı dostu bence.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-