Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

6164

Uzman
Saçma ama gerçek bir sorun yaşıyorum ve çözümünü bulamadım.

Kısaca sorunum;

Google Drive'da olan videomu paylaş dediğimde galeri çıkmıyor. Onun yerine dosyalar çıkıyor. Oraya kayıt ediyorum fakat oradan galeriye gönderemiyorum. Video ismene tıklayınca videoyu kaydet çıkıyor lakin hata alıyorum. Bu durumun basit çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birebir aynı sorunu yaşadım dün :) Şöyle bir önerim var: Paylaş deyip Paylaşılan albüme ekle deyin. O zaman Fotoğraf uygulamasındaki albüme geliyor. Tabi Albüme bir isim vermeyi de unutmayın. İlk yapınca gelmezse albümü oluşturup bir kez daha eklemek gerekiyor 🤡

Alternatif olarak videoyu Google Photos'a yükleyin webden, telefonda da gözükecek ama indirmeniz gerekecek. İndir deyince de hata alacaksınız :)

Bir başka laternatif de dosyayı iCloud Photos - Apple iCloud üzerinden yüklemek olabilir.
Birebir aynı sorunu yaşadım dün :) Şöyle bir önerim var: Paylaş deyip Paylaşılan albüme ekle deyin. O zaman Fotoğraf uygulamasındaki albüme geliyor. Tabi Albüme bir isim vermeyi de unutmayın. İlk yapınca gelmezse albümü oluşturup bir kez daha eklemek gerekiyor 🤡

Alternatif olarak videoyu Google Photos'a yükleyin webden, telefonda da gözükecek ama indirmeniz gerekecek. İndir deyince de hata alacaksınız :)

Bir başka laternatif de dosyayı iCloud Photos - Apple iCloud üzerinden yüklemek olabilir.

Çözüm

Çok teşekkür ederim hocam.

Bilmediğimden soruyorum uygulamada üç noktaya basınca indirme seçeneği yok mu ?
1728905856091.webp

Dümdüz indirdiğiniz zaman zaten galeriye kaydetmiş oluyorsunuz. Uygulamanın izinlerini kontrol edin belki galeriye erişimine izin vermemiş olabilirsiniz. Drive'dan dosya indirirken ekstra paylaşa basıp o şekilde kaydetmenize gerek yok.
Hayır hocam onu da çözdüm video uzunluğuna göre değişiyor büyük ihtimalle.

Daha yeni denedim de indirmek istediğimde fotoğraflar izni istedi verdim kaydetti.
Bende de tam erişim var sanırım video uzunluğuna göre karar veriyor ya da boyutuna göre.