neozoloftic

Başarılı
Yer
İstanbul
iPad 10. nesil bir cihazım var ve çoğu işimi bilgisayar yerine iPad’imden hallediyorum. Klavyenin ve touchpadin eksikliğini hissetmemle beraber klavyeli ve touchpadli kılıfları araştırmaya başladım. Apple’ın kendi klavyeli kılıflarına baktım ve saçma sapan fiyatları var. Fazla cep yakmayan, ama çok kalitesiz de olmayan touchpad ve klavyeli kılıflar önerebilir misiniz?

Önereceğiniz ürünler Bluetooth bağlantısı kullanmasın. iPad’in alt tarafındaki 3-pinli aksesuar girişini kullansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 10. nesil bir cihazım var ve çoğu işimi bilgisayar yerine iPad’imden hallediyorum. Klavyenin ve touchpadin eksikliğini hissetmemle beraber klavyeli ve touchpadli kılıfları araştırmaya başladım. Apple’ın kendi klavyeli kılıflarına baktım ve saçma sapan fiyatları var. Fazla cep yakmayan, ama çok kalitesiz de olmayan touchpad ve klavyeli kılıflar önerebilir misiniz?

Önereceğiniz ürünler Bluetooth bağlantısı kullanmasın. iPad’in alt tarafındaki 3-pinli aksesuar girişini kullansın.
İPad 10. nesil için fiyat/performans açısından uygun, 3-pinli bağlantıyı kullanan klavyeli ve touchpadli kılıf önerileri:

1. Logitech Slim Folio Pro
- Özellikler:
- İnce ve hafif tasarım
- Arka aydınlatmalı klavye
- Touchpad desteği
- 3-pin bağlantı
- Fiyat Aralığı: Uygun fiyatlı seçeneklerden biri.

2. Brydge 10.2
- Özellikler:
- Ayarlanabilir gave açısı
- Kendi bataryası ile uzun pil süresi
- Yüksek kaliteli klavye ve touchpad
- 3-pin bağlantı
- Fiyat Aralığı: Apple ürünlerine göre daha uygun.

3. ZUGU CASE
- Özellikler:
- Kılıf ve klavye bir arada
- Kullanışlı touchpad desteği
- 3-pin bağlantı
- Yüksek koruma
- Fiyat Aralığı: Uygun fiyatlı.

4. Fintie Klavyeli Kılıf
- Özellikler:
- Düşük maliyetli
- Touchpad ile birlikte gelir
- 3-pin bağlantısı mevcut
- Farklı renk seçenekleri
- Fiyat Aralığı: Ekonomik seçenekler arasında.

Bu önerilen ürünleri araştırarak uygun olanı seçebilirsiniz.