12601

Başarılı
Apple ekosisteminiz varsa bakabilirsiniz. Gerçekten güzel düşmüş fiyatı.

1745014762670.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Genel olarak fiyatına değmez. Nedeni ise 4 GB RAM olması. En az 8 GB olmalı yoksa takılıyor.

Bunun denilebileceğini düşündüğümden en başa "Apple ekosistemi varsa bakılabilir" yazmıştım hocam. Apple fiyatlandirmaları bu şekilde maalesef bu ucuz fiyatı bir de.

Ayrıca bende Android'e oranla daha iyi kullanıyor diye biliyorum.

Bunun denilebileceğini düşündüğümden en başa "Apple ekosistemi varsa bakılabilir" yazmıştım hocam. Apple fiyatlandirmaları bu şekilde maalesef bu ucuz fiyatı bir de.

Ayrıca bende Android'e oranla daha iyi kullanıyor diye biliyorum.

Hocam iPad 9 da kullandım 2 yıl. Tab S8 kullanıyorum şu anda. Yani aynılar hocam hiçbir fark yok. Sadece iPad RAM yetersiz olduğu için arada takılma yapıyor. Bu yapmıyor. O kadar. Ayrıca ekosistem işi abartılıyor.

Hocam iPad 9 da kullandım 2 yıl. Tab S8 kullanıyorum şu anda. Yani aynılar hocam hiçbir fark yok. Sadece iPad RAM yetersiz olduğu için arada takılma yapıyor. Bu yapmıyor. O kadar. Ayrıca ekosistem işi abartılıyor.

Ekosistem işine girmek isteyende var istemeyende var hocam. Ben abartılıyor diye düşünmüyorum. RAM yeterli değil ama iOS isteyenede başka seçenek bulunmuyor.