Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jeff_Hardy

Becerikli
iPad 8 cihazımı Apple aygıtları uygulaması ile iOS 26'ya güncellerken laptopum donduğu için işlem yarıda kaldı, haliyle IPad'deki yükleme de kesintiye uğradı. Tekrardan işlemi başlatmak istediğimde ise cihaz artık kurtarma modunda açılıyor fakat yazılım güncellerken Apple logosunun yarısında güncelleme takılı kalıyor. 3 farklı kablo, 2 farklı bilgisayar ile denedim sonuç aynı. Apple aygıtları "bilinmeyen bir hata oluştu" uyarısı veriyor. Bu cihazın içindeki bilgilerin gitmesini istemiyorum, ne yapılabilir?

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar, 3-4 defa daha denedim her seferinde bilinmeyen hata verip, güncellenemiyor veriler silinecek demesine rağmen 5. sefer denediğimde yazılım sorunsuz bir şekilde yüklendi.
Öncelikle merhaba,
IPad'in güncellemesi yarıda kalıp recovery Mode'da takıldıysa, 3uTools ile verilerini kaybetmeden tekrar yükleyebilirsin. Programı bilgisayara kur, IPad'i bağla, easy Flash'ten uygun iOS'u seç, “retain user data” işaretle ve Flash'a bas. İşlem bitince cihaz kendi kendine açılacak. Kablosunu çıkarmamaya ve bilgisayarı kapatmamak önemli genelde veriler böyle korunuyor.

Sorun çözüldü arkadaşlar, 3-4 defa daha denedim her seferinde bilinmeyen hata verip, güncellenemiyor veriler silinecek demesine rağmen 5. sefer denediğimde yazılım sorunsuz bir şekilde yüklendi.

Çözüm