Detaylar
Kim cevapladı?LiteraryCrawL
Uzman
Merhaba, tıp dersleri için tablet arıyorum. Apple'da öğrenci indirimiyle kalem ücretsiz oluyor. Telefonum da Samsung ancak kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi de 256 GB.
Ekran farkını deneyimlemenizi tavsiye ederim. Eğer fark çok gelmez ise iPad tavsiye ederim.
Hocam biri Dynamic Amoled biri IPS sanırım. Deneyimleyip sonuçları paylaşacağım.Ekran farkını deneyimlemenizi tavsiye ederim. Eğer fark çok gelmez ise iPad tavsiye ederim.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
SPen bana kalırsa iyi bir kalem değil. Yüzeyi silikonumsu ve yazarken sürtünme hissiyatı var. Tıp öğrencisi olduğunuzu ve çok fazla not tutacağınızı düşünürsek Apple daha mantıklı olur.
Görkem Say
Üstün
iPad cidden not defteri ve farkli bir urun gibi hissettirirken Android tabletler daha buyuk telefonmus gibi oluyor. Her ne kadar IPS ekranla gelse de ben iPad tercih ederdim sahsen.
SPen bana kalırsa iyi bir kalem değil. Yüzeyi silikonumsu ve yazarken sürtünme hissiyatı var. Tıp öğrencisi olduğunuzu ve çok fazla not tutacağınızı düşünürsek Apple daha mantıklı olur.
iPad cidden not defteri ve farkli bir urun gibi hissettirirken Android tabletler daha buyuk telefonmus gibi oluyor. Her ne kadar IPS ekranla gelse de ben iPad tercih ederdim sahsen.
Huawei MatePad Pro ile iPad Air arasından hangisini öneirirsiniz?Ekran farkını deneyimlemenizi tavsiye ederim. Eğer fark çok gelmez ise iPad tavsiye ederim.
LiteraryCrawL
Uzman
Huawei MatePad Pro ile iPad Air arasından hangisini öneirirsiniz?
Tablet kısmında Samsung ve Apple dışında çıkılmasını pek tavsiye etmem.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
iPad Air, tartışmasız.Huawei MatePad Pro ile iPad Air arasından hangisini öneirirsiniz?
Görkem Say
Üstün
Huawei MatePad Pro ile iPad Air arasından hangisini öneirirsiniz?
Bu cihazlari neticede not tutmak icin alacaksin o yuzden ne kadar iyi bir not tutma uygulamasi varsa o kadar iyidir aslinda cihaz. MatePad vs. bu konuda yarisamaz maalesef. Apple tarafinda Notability ve GoodNotes var ve ikisi de bu konuda harika uygulamalar. Android tarafinda bu uygulamalar var mi bilmiyorum varsa bile iPadOS'da calistigi kadar iyi calismayabilir. Huawei tarafinda bu tarz gelismis uygulamar yok zaten.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sadece not tutmiyacağını uygulama ve slaytlar üzerinden ders çalışacağını hesaba katarak seçimini yap. Yani ekranla uzun süre vakit geçireceksin. Telefonunda Samsung üstelik. Ben senin yerinde olsam S10+ alırdım. Bende bu sene tıppa başlıyorum ekrandan dokayı S10 Ultra aldım.
Konu dışı ama hangi üniversite?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-