Arkadaşlar herkese merhaba. Üniversite'ye gitmekteyim. Bu tabletlerden hangisi benim için daha kullanışlı olur? Apple Pencil aldığım zaman ise S10 FE Plus ile aynı fiyata denk geliyor. Güçlü bir laptopum var açıkçası sadece ben ders notlarını yazmak, PDF okumak ve film izlemek için uzun ömürlü bir cihaz istiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Arkadaşlar herkese merhaba. Üniversite'ye gitmekteyim. Bu tabletlerden hangisi benim için daha kullanışlı olur? Apple Pencil aldığım zaman ise S10 FE Plus ile aynı fiyata denk geliyor. Güçlü bir laptopum var açıkçası sadece ben ders notlarını yazmak, PDF okumak ve film izlemek için uzun ömürlü bir cihaz istiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler.
Tab S10 FE+ MatePad 11.5s öneririm.
Eğer Apple ekosistemin varsa ve illa iPadOS yazılımı istiyorsan o zaman iPad 11 alabilirsin.
Tab S10 FE+ MatePad 11.5s öneririm.
Eğer Apple ekosistemin varsa ve illa iPadOS yazılımı istiyorsan o zaman iPad 11 alabilirsin.
iPhone kullanıyorum hocam. Ben sadece özellikle yazım konusunda hangisi daha iyi ve uzun ömür açısından beklentilerimi hangisi karşılayacak açısından bu 2 tablet öneriye açtım hocam. Huawei tarafından Google servisleri konusunda arkadaşlarım sıkıntı yaşadığı için o markaya bakmadım.
- Makaleler
- 23
iPad daha uzun omurlu olur. A16'yi almani oneririm. Chipset olarak devasa bir fark var Exynos 1580 ile.
- Makaleler
- 6
iPhone kullanıyorum hocam. Ben sadece özellikle yazım konusunda hangisi daha iyi ve uzun ömür açısından beklentilerimi hangisi karşılayacak açısından bu 2 tablet öneriye açtım hocam. Huawei tarafından Google servisleri konusunda arkadaşlarım sıkıntı yaşadığı için o markaya bakmadım.
O zaman MatePad bakabilirsin. Hem Apple'dan daha ucuz ve kalem hissiyatları aynı.
Google servisleri konusuda 2 dakikada çözebilirsiniz hocam bununla ilgili rehber mevcut.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
...
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterliUzun ömür konusunda Huawei 4-5 yıl gider.
iPad daha uzun omurlu olur. A16'yi almanı oneririm. Chipset olarak devasa bir fark var Exynos 1580 ile.
Çip çok önemli değil hocam ders gibi konularda.
Ancak lamine olmayan ekran pişman eder.
- Makaleler
- 23
Benim icin onemli acikcasi. Exynos 1580 kotu bir chipset degil. Fakat hem 3DMarkt'da hem de Wild Life'da devasa bir skor farki var. Panel de onemli tabii. Lamine olmayan panel deneyimi olumsuz etkiler.O zaman MatePad bakabilirsin. Hem Apple'dan daha ucuz ve kalem hissiyatları aynı.
Google servisleri konusuda 2 dakikada çözebilirsiniz hocam bununla ilgili rehber mevcut.
Samsung konusunda kalemleri çok beğenilmiyor. Aynı zamanda Apple'ın lamine olmayan ekranıda deneyimi çok kötü etkiliyor.Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Yüklemek için buraya tıklaman yeterli.
Adım 2) Peki, nasıl kuracağım?
Kurmak için siteye gittikten sonra ilk çıkan "F-Droid'i indir" tuşuna basman yeterli...
Uzun ömür konusunda Huawei 4-5 yıl gider.
Çip çok önemli değil hocam ders gibi konularda.
Ancak lamine olmayan ekran pişman eder.
- Makaleler
- 6
Benim icin onemli açıkçası. Exynos 1580 kotu bir chipset degil. Fakat hem 3Dmarkt'da hem de wild Life'da devasa bir skor farki var. Panel de onemli tabii. Lamine olmayan panel deneyimi olumsuz etkiler.
Yani PDF ve tarayıcıda gezinecek bir insan için G99 çip bile yeterli olurken 1580 fazlasıyla yeterli olur.
7 gen 1 ayarında Kirin çip bile çok fazlasıyla yeterli oluyor mesela.
- Makaleler
- 23
Benim tercihim iPad olur ama durust olmak gerekirse. Apple'i ne kadar sevmesemde.Yani PDF ve tarayıcıda gezinecek bir insan için G99 çip bile yeterli olurken 1580 fazlasıyla yeterli olur.
7 gen 1 ayarında Kirin çip bile çok fazlasıyla yeterli oluyor mesela.
Ekranın büyük olması sizin için avantajsa FE+ alınabilir. Not tutmada falan daha rahat ettirebilir. iPad A16 da videolar gördüm ısındığına dair.
Vibiyy
Çalışkan
Yeni iPad 11 hala lamine ekrana sahip değil ve kalemi ayrı satmaya devam ediyor. Tab S10 FE'de ise ekran camı ile panel arasında boşluk yok, bu da not alırken çıkan o boşluklu sesi engelliyor. Bir öğrenci için sadece işlemci değil, yazım deneyimi ve kutu içeriği de önemlidir; bu yüzden tercihim yine Samsung'dan yana olurdu. Ayrıca yapay zeka olması da büyük avantaj.