Sinatra

Uzman
Merhaba iyi günler iPad 11 sıfır veya iPad aiır 5. nesil ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Dersler için kullanmayı düşünüyorum. Tek kafamı karıştıran Air'in 64 GB olması. Sizce 64gb olması sorun çıkarır mı

Biri M1 işlemcili ama bilemiyorum. Sizce sıfır alıp kafa rahat mı olsun

Son düzenleme:
iPad 11 alabilirsiniz normal kullanım için. Ekran SoC ve USB olarak Air daha iyi, belki mikrofon ve hoparlör olarak da iyi olabilir. Fakat 64 GB.

Benim her zaman tercihim Air modelden yana olur. Günümüz ve gelecek için 64GB olması çok sıkıntı. Okul için kullanıyorum ve yetmiyor. Düz iPad modellerinde ekran lamine olmadığı için yazı yazarken ses daha fazla çıkıyor.
Şu an kontrol ettim ve depolamanın 60GB’ını kullanılmışım.

Benim her zaman tercihim Air modelden yana olur. Günümüz ve gelecek için 64 GB olması çok sıkıntı. Okul için kullanıyorum ve yetmiyor. Düz iPad modellerinde ekran lamine olmadığı için yazı yazarken ses daha fazla çıkıyor.
Şu an kontrol ettim ve depolamanın 60GB'ını kullanılmışım.

Sizde Air mi var hocam.

Hocam Air güncelleme konusunda ne kadar gider bir de çoklayıcı ile çözülür mü?
Çoklayıcı ile pek çözüleceğini düşünmüyorum. Uygulama verileri, iPadOS ve sistem baya bir yer kaplıyor.
Air model 2022’de çıktı. 2027 veya bir iki yıl daha fazla güncelleme alabilir.

Air M1 ve iPad 10. Nesil var hocam. Düz modelin yazma hissiyatına takıldığım için onu kardeşime verdim kendime Air aldım.

Ben 11.nesil kullanıyorum.
Günlük 7 8 saat ders için kullandığımı göz önüne alırsak gayet yeterli ve tatmin edici performans sunuyor.
Kalemin Air veya Pro modellere kıyasla milimlik yavaş geldiğini söyleyebilirim.

Hocam Air güncelleme konusunda ne kadar gider bir de çoklayıcı ile çözülür mü?

Çoklayıcı derken? Uygulamalar USB depolamaya atılmıyor maalesef. iCloud alırsanız ders notlarını falan tutarsınız not uygulamaları için 64 GB sorun olmaz. Laptop varsa 3uTools kurup pil sağlığına da bakabilirsiniz, 85 altı ise almayın.

Çoklayıcı ile pek çözüleceğini düşünmüyorum. Uygulama verileri, iPadOS ve sistem bayağı bir yer kaplıyor.
Air model 2022'de çıktı. 2027 veya bir iki yıl daha fazla güncelleme alabilir.

Air M1 ve iPad 10. Nesil var hocam. Düz modelin yazma hissiyatına takıldığım için onu kardeşime verdim kendime Air aldım.

Gerçekten dedikleri kadar kötü mü yazı yazmak

Ben 11.nesil kullanıyorum.
Günlük 7 8 saat ders için kullandığımı göz önüne alırsak gayet yeterli ve tatmin edici performans sunuyor.
Kalemin Air veya Pro modellere kıyasla milimlik yavaş geldiğini söyleyebilirim.

Yazı yazarken çok ses çıkıyor mu hocam.