Çoklayıcı derken? Uygulamalar USB depolamaya atılmıyor maalesef. iCloud alırsanız ders notlarını falan tutarsınız not uygulamaları için 64 GB sorun olmaz. Laptop varsa 3uTools kurup pil sağlığına da bakabilirsiniz, 85 altı ise almayın.

Hocam 3Tools tavsiyesi için teşekkür ederim wintools Windows için var mı?

Gerçekten dedikleri kadar kötü mü yazı yazmak

Yazı yazarken çok ses çıkıyor mu hocam.
Hocam yazı yazarken beni rahatsız ediyor açıkçası. Altı boş olduğu için daha boşluğa vuruyor gibi, tık tık değil de çıt çıt şeklinde. 😂 Her iPad konusunda lamine ekranı belirtiyorum belki benim gibi rahatsız olan varsa fikri değişebilir. Siz de gidip mağazada deneyimlenebilirsiniz.

Bir deneyeyim hocam o zaman teşekkür ederim 64 GB sizi zorluyor mu?
Hocam yazı yazarken beni rahatsız ediyor açıkçası. Altı boş olduğu için daha boşluğa vuruyor gibi, tık tık değil de çıt çıt şeklinde. 😂 Her iPad konusunda lamine ekranı belirtiyorum belki benim gibi rahatsız olan varsa fikri değişebilir. Siz de gidip mağazada deneyimlenebilirsiniz.

Bir deneyeyim hocam o zaman teşekkür ederim 64 GB sizi zorluyor mu?
Ucu ucuna diyebilirim. iPadOS 26.4’e güncelleyemedim(nedense 13GB alan istiyor). Alan yetsin diye Apple Intelligence bile kapadım ona rağmen iPadOS + sistem 30GB yer kaplıyor. Not uygulamam da 9GB yer kaplıyor. Diğer uygulamalarla ve pdflerle bu değerler fazlaca artıyor.

Ucu ucuna diyebilirim. iPadOS 26.4'e güncelleyemedim(nedense 13GB alan istiyor). Alan yetsin diye Apple ıntelligence bile kapadım ona rağmen iPadOS + sistem 30GB yer kaplıyor. Not uygulamam da 9GB yer kaplıyor. Diğer uygulamalarla ve pdflerle bu değerler fazlaca artıyor.

Peki sizce ne kadar daha kullanabilirsiniz gibi geliyor.

Gerçekten dedikleri kadar kötü mü yazı yazmak.

Yazı yazarken çok ses çıkıyor mu hocam.

Ses konsuunda " tak tuk" olarak değil de en fazla klavyede yazarken çıkan ses tarzında olduğunu söyleyebilirim.
Kaliteli mikrofonlarla yapılmış testleri YouTube'dan izleyebilirsiniz.
Ben yazı yazarken sıkıntı yaşamıyorum özellikle Apple notlar uygulamasında ama 3.parti uygulamalarda (Notability, GoodNotes vs) dikkatli bakıldığında biraz geriden geldiği anlaşılıyor.
Normal kullanımda sıkıntı yaratmaz ama oraya takılırsanız her kalemi elinize aldığınzda aklınıza gelir.

Ses konsuunda " tak tuk" olarak değil de en fazla klavyede yazarken çıkan ses tarzında olduğunu söyleyebilirim.
Kaliteli mikrofonlarla yapılmış testleri YouTube'dan izleyebilirsiniz.
Ben yazı yazarken sıkıntı yaşamıyorum özellikle Apple notlar uygulamasında ama 3.parti uygulamalarda (Notability, GoodNotes vs) dikkatli bakıldığında biraz geriden geldiği anlaşılıyor.
Normal kullanımda sıkıntı yaratmaz ama oraya takılırsanız her kalemi elinize aldığınzda aklınıza gelir.

Anladım 8 9 bine inerse Air öbür türlü taksitli 11 almayı düşünüyorum.