Eki Görüntüle 166766

Eğer sadece soru çözmek içinse Lite versiyonu bence yeterli. Plus'ta ek olarak konuşmayı metine dönüştürme. Matematik işlemlerini yapma özellikleri geliyor.

Kitap PDF'i atıp çözebileceğim aklıma gelmemişti. Kitapları Telegram kanallarından mı buluyorsunuz?

Aynı zamanda ağır bir şekilde ders notu yazacağım bu arada. Sanırsam Lite yine yeterli oluyor.

Pencil Pro kullanıyorsanız, kalem nasıl? Özellikle ucunun ömrünü merak ediyorum.

Merhaba, yakın zamanda sınava hazırlanmaya başlayacağım ve bu amaçla bir iPad alacağım. Bu ikiliyi kullananlara birkaç sorum olacak:

– Ders çalışıyorsanız hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
– Pencil Pro'nun yazım hissiyatı nasıl?
– Genel olarak bu ikiliden memnun musunuz?

Lütfen konu içinde “onu alma, bunu al” tarzında mesajlar yazmayın. Şimdiden teşekkürler.

- Not almak için Noteful kullanıyorum. Tek seferlik ödeme yapıp ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Abonelik sistemine sahip diğer uygulamalar gibi daha kaliteli hizmetler sunmasada(el yazısı tanıma) temel olarak işinize yarayabilecek ses kaydı alma, Cloud depolama gibi hizmetleri var ve diğer uygulamalara aylık/yıllık o kadar para vermeyi hak etmediğini düşünüyorum.

- Pencil 2 kullanıyorum ve hissiyatı iyi. Pencil Pro'nun yeni özellikleri ile daha kaliteli bir yazım ve kullanım senaryosu olduğunu düşünüyorum.

-iPad ile not alma zaten çok güzel bir konfor ve gerekli araştırmaları yaparak hem yayınevlerinin yüklediği hem de korsan şekilde kitap bulabilirsiniz.

Pencil Pro kullanıyorsanız, kalem nasıl? Özellikle ucunun ömrünü merak ediyorum.
Uçlar kullanım senaryosuna göre deforme süresi değişiyor. Naçizane tavsiyem tableti aldıktan sonra ekran koruyuculu kullanmanız. Kalem deforme olmaya başladığında ekrana zarar vermeye de başlıyor ve bu tablet için zarar. Ben aldığımdan beridir ucunu değiştirmedim ve yaklaşık olarak 2 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum.