KaanK

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, ilk kez iPad kullanıyorum ve ilk defa Jailbreak yapmayı deniyorum. iPad mini 1'e 3uTools üzerinden Jailbreak atmaya çalışırken işlem %40'ta takılıyor ve “current status: Jailbreak failed” hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ya da başka nasıl Jailbreak yapabilirim? Amacım tableti biraz hızlandırmak ve desteklenmeyen uygulamaları yükleyebilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tablete bir şey yüklenmez artık, 512MB RAM ve A5 cipi insanı delirtir. Fotoğraf cercevesi yap evin bir köşesine 🥲

İlk çıktığı zaman almıştım, harika cihazdı.

O tablete bir şey yüklenmez artık, 512MB RAM ve A5 cipi insanı delirtir. Fotoğraf cercevesi yap evin bir köşesine 🥲

İlk çıktığı zaman almıştım, harika cihazdı.

Ah be hocam, delirtdi zaten emektar :D bakalım bir şeyler yapmaya çalışıyom. Şu an sürüm düşürüp untethered Jailbreak yapmayı deniyorum.

Eskiden ana sayfama bununla alakalı video düşmüştü. “Absinte” gibi bir program ile yapıyor Jailbreak.

Phoneix'i kullanmanız gerekmekte IOS 9'a Jailbreak için, bir videoyla göndereyim.

Önerim o cihazı en azından IOS 8'e düşürmeniz olur (JB sonrası yolu var mümkün değil diyecek arkadaşlar için, mümkün).