Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 11 Nisan 2024 #1 15-20 dakikada bir reset atıyor. Bazen ise kapanıyor benim açmam gerekiyor. Ne yapmam lazım?
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 11 Nisan 2024 #2 Winner dedi: 15-20 dakikada bir reset atıyor. Bazen ise kapanıyor benim açmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım.
Winner dedi: 15-20 dakikada bir reset atıyor. Bazen ise kapanıyor benim açmam gerekiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım.
Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 406 Yer Yalova/Merkez 11 Nisan 2024 #3 Silverback Gorilla dedi: Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor.
Silverback Gorilla dedi: Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 11 Nisan 2024 #4 Emir Bozat dedi: Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın. Sıfırladanız mı cihazı?
Emir Bozat dedi: Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın. Sıfırladanız mı cihazı?
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 11 Nisan 2024 #5 Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm.
Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm.
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 11 Nisan 2024 #6 vanillamint dedi: Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm. Genişletmek için tıkla... Pili ölü zaten. Eriyor şarjı. Emir Bozat dedi: Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Silverback Gorilla dedi: Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın. Sıfırladanız mı cihazı? Genişletmek için tıkla... Hayır sıfırlamadım.
vanillamint dedi: Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm. Genişletmek için tıkla... Pili ölü zaten. Eriyor şarjı. Emir Bozat dedi: Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Silverback Gorilla dedi: Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın. Sıfırladanız mı cihazı? Genişletmek için tıkla... Hayır sıfırlamadım.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 11 Nisan 2024 #7 Cihaz modeli nedir? Ve pil sağlığı kaç?
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 11 Nisan 2024 #8 Beyazıt dedi: Cihaz modeli nedir? Ve pil sağlığı kaç? Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz.
Beyazıt dedi: Cihaz modeli nedir? Ve pil sağlığı kaç? Genişletmek için tıkla... Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz.
Beyazıt Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.748 Yer Bursa, Turkey 11 Nisan 2024 #9 Winner dedi: Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz. Genişletmek için tıkla... Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur.
Winner dedi: Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz. Genişletmek için tıkla... Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur.
KS KS Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 11 Nisan 2024 #10 Beyazıt dedi: Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi.
Beyazıt dedi: Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi.