Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
15-20 dakikada bir reset atıyor. Bazen ise kapanıyor benim açmam gerekiyor. Ne yapmam lazım?
Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım.
Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor.Reset dediğin nasıl reset? Hard reset mi, sıfırlama mı anlamadım.
Silverback Gorilla
Üstün
Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın.Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor.
Sıfırladanız mı cihazı?
- Makaleler
- 7
Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm.
Winner
Üstün
Pili ölü zaten. Eriyor şarjı.Pili olum evresinde olabilir. Buna ek olarak DFU modunda temiz kurulum denediniz mi? Onemli veriniz yoksa oneririm.
Aynen öyle.Kendi kendine kapanıyor yani hocam veya yeniden başlıyor.
Hayır sıfırlamadım.Bir sorun vardır kesin o zaman. Servise götürün yada destekten yardım alın.
Sıfırladanız mı cihazı?
Beyazıt
Üstün
Cihaz modeli nedir? Ve pil sağlığı kaç?
Winner
Üstün
Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz.
Beyazıt
Üstün
Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur.Pil sağlığı iPad'larda öğrenilmiyor. Bilgisyardan bakılıyor sanırım. 2018 model cihaz.
Winner
Üstün
Hayır gitmedi.Apple canlı desteğe bağlanıp yardım istediniz mi? Cihaz son zamanlarda servise gitti mi? Ayrıca pil sağlığına bakabilirseniz iyi olur.