iPad'imdeki fotoğrafları Android telefonuma nasıl aktarırım?
Cihaz Samsung.Cihaz Samsung bir cihaz ise Smart Switch, Huawei bir cihaz ise Phone Clone kullanabilirsiniz.
Bilgisayara erisiminiz varsa direkt klasik, iPad'den bilgisayara atip oradan telefona atabilirsiniz.
iPad çalışıyor mu emin değilim. Uygulama yüklenemeyebilir. Bayağı eski cihaz. En son ne zaman çalıştırdım hatırlamıyorum bile belki 2 yıl oldu. Ama geçen şöyle bir 5-10 dakika şarja taktım şarj alıyordu. Şarj ediliyor işareti çıktı.Merhaba, Google Drive gibi Cloud servislere fotoğraflarınızı yükleyerek veya Google Fotoğrafları iOS cihazınıza kurarak fotoğrafların senkronize edilmesini sağlayıp Android cihazınızda fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.
Smart Switch kullanin gecin o zaman. Kullanmasi cok rahat bir uygulama.
Uygulama yükleyemiyorsanız cihazı sadece şarjda açık tutarak USB kablo ile dosya aktarımı yapabilirsiniz.Cihaz Samsung.
iPad çalışıyor mu emin değilim. Uygulama yüklenemeyebilir. Bayağı eski cihaz. En son ne zaman çalıştırdım hatırlamıyorum bile belki 2 yıl oldu. Ama geçen şöyle bir 5-10 dakika şarja taktım şarj alıyordu. Şarj ediliyor işareti çıktı.
iPadOS 15.0 üstü gerekiyormuş. 2021'de çıkmış o da. Güncelledim mi hatırlamıyorum.Uygulama yükleyemiyorsanız cihazı sadece şarjda açık tutarak USB kablo ile dosya aktarımı yapabilirsiniz.