Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunun en kolay yolu iPad’e Google Fotoğraflar yüklemek. iPad’deki bütün fotoğraflar senkronize olacak. Uygulamayı Android telefonuna da yükleyince fotoğraflar hop orada.
- Makaleler
- 7
Cihaz Samsung bir cihaz ise Smart Switch, Huawei bir cihaz ise Phone Clone kullanabilirsiniz.
Bilgisayara erisiminiz varsa direkt klasik, iPad'den bilgisayara atip oradan telefona atabilirsiniz.
Bilgisayara erisiminiz varsa direkt klasik, iPad'den bilgisayara atip oradan telefona atabilirsiniz.
Bunun en kolay yolu iPad’e Google Fotoğraflar yüklemek. iPad’deki bütün fotoğraflar senkronize olacak. Uygulamayı Android telefonuna da yükleyince fotoğraflar hop orada.
Ninja in Pyjama
Üstün
Merhaba, Google Drive gibi Cloud servislere fotoğraflarınızı yükleyerek yapabilir veya Google Fotoğrafları iOS cihazınıza kurarak fotoğrafların senkronize edilmesini sağlayıp Android cihazınızda fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.
Winner
Üstün
Cihaz Samsung.Cihaz Samsung bir cihaz ise Smart Switch, Huawei bir cihaz ise Phone Clone kullanabilirsiniz.
iPad çalışıyor mu emin değilim. Uygulama yüklenemeyebilir. Bayağı eski cihaz. En son ne zaman çalıştırdım hatırlamıyorum bile belki 2 yıl oldu. Ama geçen şöyle bir 5-10 dakika şarja taktım şarj alıyordu. Şarj ediliyor işareti çıktı.Merhaba, Google Drive gibi Cloud servislere fotoğraflarınızı yükleyerek veya Google Fotoğrafları iOS cihazınıza kurarak fotoğrafların senkronize edilmesini sağlayıp Android cihazınızda fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.
- Makaleler
- 7
Smart Switch kullanin gecin o zaman. Kullanmasi cok rahat bir uygulama.
Ninja in Pyjama
Üstün
Uygulama yükleyemiyorsanız cihazı sadece şarjda açık tutarak USB kablo ile dosya aktarımı yapabilirsiniz.Cihaz Samsung.
iPad çalışıyor mu emin değilim. Uygulama yüklenemeyebilir. Bayağı eski cihaz. En son ne zaman çalıştırdım hatırlamıyorum bile belki 2 yıl oldu. Ama geçen şöyle bir 5-10 dakika şarja taktım şarj alıyordu. Şarj ediliyor işareti çıktı.
Winner
Üstün
iPadOS 15.0 üstü gerekiyormuş. 2021'de çıkmış o da. Güncelledim mi hatırlamıyorum.Uygulama yükleyemiyorsanız cihazı sadece şarjda açık tutarak USB kablo ile dosya aktarımı yapabilirsiniz.