Tetr4Cub3

Uzman
iPad Air 4 kullanıcısıyım. Yeni çıkan sürüme geçeyim istedim ama pencere yönetimindeki değişikliklerden ve performans kayıplarından çok mutsuzum. Ders çalışmamı, not almamı inanılmaz kötü etkiledi ve bu yüzden eski sürüme geri dönmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Daha önce IPSW dosyaları ve kurtarma modu kullanarak iPadOS 26’dan 18’e düşürme yapmak mümkünken, Apple artık iPadOS 18 sürümlerini imzalamadığından, elinizde kayıtlı bir firmware ve çevrimdışı imzalama seçeneği yoksa resmi olarak sürüm düşürmek şu anda mümkün değil.

Bahsettiğiniz şeyler elimde yok, açıkçası ne olduklarını da bilmiyorum. Elde etmemin bir yolu var mı?
Güncelleme ilk geldiğinde yapsaydınız ve bunları deneyimleseydiniz DFU modunda çok kolay bir şekilde imzalı sürümle düşürebilirdiniz erkenden. İmzalara burdan bakabilirsin iPad modelini seçip. Ben baktığımda sizin istediğiniz sürümün imzası kapanmış. Yani Apple artık geriye dönme desteğini kesmiş. Diğer yöntemlerde nispeten uzman birinin yapabileceği şeylerdir. Keşke erkenden imza kapanmadan halletseydiniz.