iPhone 11 alınır mı?

Yıl olmuş 2024 sizce hala iPhone 11 alınır mı? Kardeşim tutturmuş anneme iPhone alacağım diye ben de emin olmak için soruyorum, hala alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android kanadında 11'i beşe katlayacak cihazlar var. iPhone dışında model istemiyorsanız mümkün oldukça en uyguna, kaliteli ürün almaya bakın.

Alınmaz, iPhone alınmaz üstüne üstlük şu an iPhone 11 asla alınmaz. 20000-25000 arasında S22 veya S23 FE bence daha iyi, piyasayı daha iyi bilen biri daha iyi tavsiyelerde de bulunabilir.

Yıl olmuş 2024 sizce hala iPhone 11 alınır mı? Kardeşim tutturmuş anneme iPhone alacağım diye ben de emin olmak için soruyorum, hala alınır mı?
Alınmaz hocam kardeşinizi ikna edin. 2024 yılındayız. 60 Hz, berbat bir çentik, çok kalın bir ekran çerçevesi ve günümüz için asla uygun olmayan rezalet IPS LCD 828p ekran var. Yazılım desteğinin de kesilmesine az kaldı.

Sebebini zaten gayet iyi açıklamışlar ama bir tane daha "alınmaz" ekleyeyim ben de. O para o cihaza verilmez.

Alınmaz hocam. O paraya daha iyi cihazlar alınır. Mesela gidip S23 FE alabilirsiniz, ya da Honor 90. 2024 yılında o paraya 60 Hz'lik telefonu kullanmayı düşünmüyorsunuzdur herhalde.

120Hz alınca da sarjı çok gidiyor diye 60Hz çekiyorlar zaten dostum. S23 aldım ve sarjı biraz hızlı gidiyor diye konu açtım adam 120Hz diye öyle 60Hz yap diyor. Niye aldım o zaman lan hahahah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…