120Hz alınca da sarjı çok gidiyor diye 60Hz çekiyorlar zaten dostum. S23 aldım ve sarjı biraz hızlı gidiyor diye konu açtım adam 120Hz diye öyle 60Hz yap diyor. Niye aldım o zaman lan?
Ben örnek verdim sadece. Telefonu kullanmadığım için bilmiyorum ama 120 Hz diye şarjının gitmesi saçma geliyor bana. Sizlik bir durum olabilir. Sanki S23 FE kullanan herkes telefonu 60 Hz kullanıyor. Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Yıl olmuş 2024 sizce hala iPhone 11 alınır mı? Kardeşim tutturmuş anneme iPhone alacağım diye ben de emin olmak için soruyorum, hala alınır mı?
Alınmaz demiş herkes ama belki kullanıcı yorumu gerekirse şöyle söyleyeyim: Samsung S23 FE kesinlikle daha iyi bir tercih olur.

Bence Türkiye'de fazla ABD de S24 ve IP15 fiyatı 800 dolar mesela.
Daha yüksek batarya kapasitesi, sadece 120HZ olmasıyla bitmeyen daha iyi bir ekran ile öne geçer benim gözümde. Onun dışında kamerası aynı, yazılım desteği ikisinde de uzun süre var. Samsung işlemci olarak da çok yakın performans veriyor.
Belki başka ülkede tercihe kalır (kimisi benim gibi Samung kimisi iPhone seçer) ama ülkemizde S24 14000 lira daha ucuz ayrıca :D

Alınmaz. O bütçede Samsung S23 FE gibi iPhone 11'in içinden geçen bir telefon var. Şu andada indirimde bakabilirsiniz: Samsung S23 FE 8/128 18500 TL

Daha yüksek batarya kapasitesi, sadece 120Hz olmasıyla bitmeyen daha iyi bir ekran ile öne geçer benim gözümde. Onun dışında kamerası aynı, yazılım desteği ikisinde de uzun süre var. Samsung işlemci olarak da çok yakın performans veriyor.
Belki başka ülkede tercihe kalır (kimisi benim gibi samung kimisi iPhone seçer) ama ülkemizde S24 14000 lira daha ucuz ayrıca :D

Alınmaz. O bütçede çok daha iyi cihazlar var.

Hiçbir IPhone'u fiyati geregi tavsiye etmiyorum lakin illa iPhone olacaksa en kotu IP 12'yi almaya calisin.

120Hz alınca da sarjı çok gidiyor diye 60Hz çekiyorlar zaten dostum. S23 aldım ve sarjı biraz hızlı gidiyor diye konu açtım adam 120Hz diye öyle 60Hz yap diyor. Niye aldım o zaman lan hahahah.

Sebebini zaten gayet iyi açıklamışlar ama bir tane daha "alınmaz" ekleyeyim ben de. O para o cihaza verilmez.

Alınmaz hocam kardeşinizi ikna edin. 2024 yılındayız. 60 Hz, berbat bir çentik, çok kalın bir ekran çerçevesi ve günümüz için asla uygun olmayan rezalet IPS LCD 828p ekran var. Yazılım desteğinin de kesilmesine az kaldı.

Kendisini ikna ettim NFC desteği var diye arkadaşı aklına girmiş 13000 TL bir Android NFC olan bir telefon onerebilir misiniz?

Alınmaz. Peki neden?

2024 yılında 60Hz.

2024 yılında IPS LCD.

Uzun vadede yetmez ömrünün sonlarına geliyor.

O fiyata çok daha güçlü cihazlar var.

Kendisini ikna ettim NFC desteği var diye arkadaşı aklına girmiş 13000 TL bir Android NFC olan bir telefon onerebilir misiniz?
100X zoom yapıyor diye aklına girin de S23 Ultra istesin hocam :D