Alınmaz, iPhone alınmaz üstüne üstlük şu an iPhone 11 asla alınmaz. 20000-25000 arasında S22 veya S23 FE bence daha iyi, piyasayı daha iyi bilen biri daha iyi tavsiyelerde de bulunabilir.
120Hz alınca da sarjı çok gidiyor diye 60Hz çekiyorlar zaten dostum. S23 aldım ve sarjı biraz hızlı gidiyor diye konu açtım adam 120Hz diye öyle 60Hz yap diyor. Niye aldım o zaman lan?
Ben örnek verdim sadece. Telefonu kullanmadığım için bilmiyorum ama 120 Hz diye şarjının gitmesi saçma geliyor bana. Sizlik bir durum olabilir. Sanki S23 FE kullanan herkes telefonu 60 Hz kullanıyor. Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Daha yüksek batarya kapasitesi, sadece 120HZ olmasıyla bitmeyen daha iyi bir ekran ile öne geçer benim gözümde. Onun dışında kamerası aynı, yazılım desteği ikisinde de uzun süre var. Samsung işlemci olarak da çok yakın performans veriyor.
Belki başka ülkede tercihe kalır (kimisi benim gibi Samung kimisi iPhone seçer) ama ülkemizde S24 14000 lira daha ucuz ayrıca
Daha yüksek batarya kapasitesi, sadece 120Hz olmasıyla bitmeyen daha iyi bir ekran ile öne geçer benim gözümde. Onun dışında kamerası aynı, yazılım desteği ikisinde de uzun süre var. Samsung işlemci olarak da çok yakın performans veriyor.
Belki başka ülkede tercihe kalır (kimisi benim gibi samung kimisi iPhone seçer) ama ülkemizde S24 14000 lira daha ucuz ayrıca
120Hz alınca da sarjı çok gidiyor diye 60Hz çekiyorlar zaten dostum. S23 aldım ve sarjı biraz hızlı gidiyor diye konu açtım adam 120Hz diye öyle 60Hz yap diyor. Niye aldım o zaman lan hahahah.
Alınmaz hocam kardeşinizi ikna edin. 2024 yılındayız. 60 Hz, berbat bir çentik, çok kalın bir ekran çerçevesi ve günümüz için asla uygun olmayan rezalet IPS LCD 828p ekran var. Yazılım desteğinin de kesilmesine az kaldı.