Leviodas 61 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 412 22 Kasım 2025 #11 nomad.aka dedi: Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam pil sağlığınız kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam %100 fakat doğru olduğuna inanmıyorum Deji ile değiştirdiğim için gözükmüyor olabilir belki. Ayrıca 20-80 gibi döngülere çok dikkat etmiyorum.
nomad.aka dedi: Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam pil sağlığınız kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam %100 fakat doğru olduğuna inanmıyorum Deji ile değiştirdiğim için gözükmüyor olabilir belki. Ayrıca 20-80 gibi döngülere çok dikkat etmiyorum.
nomad.aka 6 Yetkin Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 195 Yer Cedar Hill, Texas 22 Kasım 2025 #12 Leviodas dedi: Hocam %100 fakat doğru olduğuna inanmıyorum Deji ile değiştirdiğim için gözükmüyor olabilir belki. Ayrıca 20-80 gibi döngülere çok dikkat etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende orijinal batarya kullanıyorum ilk aldığım günden beri hiç değiştirmedim 66 pil sağlığım var ama Power bank ile idare ediyorum
Leviodas dedi: Hocam %100 fakat doğru olduğuna inanmıyorum Deji ile değiştirdiğim için gözükmüyor olabilir belki. Ayrıca 20-80 gibi döngülere çok dikkat etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende orijinal batarya kullanıyorum ilk aldığım günden beri hiç değiştirmedim 66 pil sağlığım var ama Power bank ile idare ediyorum
Leviodas 61 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 849 Çözümler 1 Beğeniler 412 22 Kasım 2025 #13 nomad.aka dedi: Haklısınız bende orijinal batarya kullanıyorum ilk aldığım günden beri hiç değiştirmedim 66 pil sağlığım var ama Power bank ile idare ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi eğer biraz daha kullanırım derseniz Deji mucize batarya alabilirsiniz. %66 ilk defa duydum. Alanı 32 GB olmasa bir de özellikle yazın aşırı ısınmasa çok güzel telefonda.
nomad.aka dedi: Haklısınız bende orijinal batarya kullanıyorum ilk aldığım günden beri hiç değiştirmedim 66 pil sağlığım var ama Power bank ile idare ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi eğer biraz daha kullanırım derseniz Deji mucize batarya alabilirsiniz. %66 ilk defa duydum. Alanı 32 GB olmasa bir de özellikle yazın aşırı ısınmasa çok güzel telefonda.