Yaklaşık 3.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve bataryası %76 ya düştü. Yaklaşık 3 sene daha kullanacağım ve pil değişimi yapacağım şu an. Orijinal batarya değişimi 4.300 TL ama yan sanayi 1.500 TL civarı. Orijinal bataryaya mı geçeyim yoksa yan sanayi mi? Orijinal batarya fiyatına değer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
Bence değmez eski seri bir cihaz. Yan sanayide tercihim Deji veya Woyax ikisi de aynı markanın ürünleri onları kullanın derim.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Orijinal batarya'yı nereden temin ediyorsunuz? Kime yaptıracaksınız? Gürgençler mi? Mevcut fiyatları bu şekilde.
Ben olsam orijinal batarya dışında değiştirmezdim. Batarya sadece kapasiteyi değil, performans ve güvenliği de etkiliyor.
Ben olsam orijinal batarya dışında değiştirmezdim. Batarya sadece kapasiteyi değil, performans ve güvenliği de etkiliyor.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Orijinal batarya olduğu yerde bayatladı. Deji takın.
Arlecchino
Başarılı
Orijinal bataryaların üretim tarihi yüzünden muhtemelen çoktan yıpranmışlardır. Deji almak en mantıklısı. Hem fiyatı uygun hem de ücretsiz değişim hakkınız bulunuyor. XS ve 12 mini cihazımda anlık olarak Deji kullanıyorum ve memnunum. S10 cihazımda 1 sene kullanmıştım hızlı şarj dışında üzmemişti. 4149TL batarya değişimi ne olursa olsun 11 için aşırıya kaçıyor.
- Makaleler
- 50
iPhone 11'e orijinal pil parası vereceğime iPhone 11'i satarım daha iyi. Yan sanayi tak geç.
Piyasa orijinalleri oluyor onlar gayet iyi. Servis orijinal Apple vermiyor diye biliyorum.
ALCYONEUS
Uzman
Yaklaşık 3.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve bataryası %76 ya düştü. Yaklaşık 3 sene daha kullanacağım ve pil değişimi yapacağım şu an. Orijinal batarya değişimi 4.300 TL ama yan sanayi 1.500 TL civarı. Orijinal bataryaya mı geçeyim yoksa yan sanayi mi? Orijinal batarya fiyatına değer mi?
Verdiğin paraya değmez ben SE için orijinal batarya değişimi yaptırdım telefon boşta 5-6 saat anca dayanıyor değişimden sonra öyle çok da büyük bir fark göremedim gidip Deji falan taktırsam fark etmeyecekti zaten işlemcisi yeni güncellemelerden sonra ısınıyor şarjın her şekilde normalden hızlı bitecek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet