21312

Uzman
Yaklaşık 3.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve bataryası %76 ya düştü. Yaklaşık 3 sene daha kullanacağım ve pil değişimi yapacağım şu an. Orijinal batarya değişimi 4.300 TL ama yan sanayi 1.500 TL civarı. Orijinal bataryaya mı geçeyim yoksa yan sanayi mi? Orijinal batarya fiyatına değer mi?

Orijinal bataryaların üretim tarihi yüzünden muhtemelen çoktan yıpranmışlardır. Deji almak en mantıklısı. Hem fiyatı uygun hem de ücretsiz değişim hakkınız bulunuyor. XS ve 12 mini cihazımda anlık olarak Deji kullanıyorum ve memnunum. S10 cihazımda 1 sene kullanmıştım hızlı şarj dışında üzmemişti. 4149TL batarya değişimi ne olursa olsun 11 için aşırıya kaçıyor.

Yaklaşık 3.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum ve bataryası %76 ya düştü. Yaklaşık 3 sene daha kullanacağım ve pil değişimi yapacağım şu an. Orijinal batarya değişimi 4.300 TL ama yan sanayi 1.500 TL civarı. Orijinal bataryaya mı geçeyim yoksa yan sanayi mi? Orijinal batarya fiyatına değer mi?

Verdiğin paraya değmez ben SE için orijinal batarya değişimi yaptırdım telefon boşta 5-6 saat anca dayanıyor değişimden sonra öyle çok da büyük bir fark göremedim gidip Deji falan taktırsam fark etmeyecekti zaten işlemcisi yeni güncellemelerden sonra ısınıyor şarjın her şekilde normalden hızlı bitecek.