Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Grafikleri olabildiğince düşürün, chunk mesafesini azaltın.
Grafikleri olabildiğince düşürün, chunk mesafesini azaltın.
Kk telefon 50'deyken her şey en düşükte 20 FPS oynadım zombi vurdu telefon dondu öldüm.
Arkadaşlar vallahi çok sinirlendim telefonu çok pis vurdum kamera kırıldı. Abi delireceğim bak Face ID bozuk pil sağlığı %55'te kamera kırıldı 64 GB depolamanın hepsi dolu. Vallahi para biriktirip S24 alacağım yeter.
Kk telefon 50'deyken her şey en düşükte 20 FPS oynadım zombi vurdu telefon dondu öldüm.
Arkadaşlar vallahi çok sinirlendim telefonu çok pis vurdum kamera kırıldı. Abi delireceğim bak Face ID bozuk pil sağlığı %55'te kamera kırıldı 64 GB depolamanın hepsi dolu. Vallahi para biriktirip S24 alacağım yeter.
Modu kaldır öyle oyna.
Mod falan yok ki.
En son güncelleme ile grafikler mi değişti.
- Makaleler
- 6
Geçmiş olsun. En yakın zamanda Android'e geçmeni öneririm.
Geçmiş olsun. En yakın zamanda Android'e geçmeni öneririm.
Para yok hocam. Babama sorsam bu yıl zaten PC aldım … alır bana.
- Makaleler
- 6
Bu arada bu vanilla hali değil. Kesinlikle grafik paketi var. Oyunu sil tekrar yükle.
Bu arada bu vanilla hali değil. Kesinlikle grafik paketi var. Oyunu sil tekrar yükle.
Hocam vallahi bir şey yüklü değil App Store'dan ücretli şekilde aldım indirdim.