Honda CRX

Uzman
Yer
Ankara
Merhaba. Oyun oynayayım diye yeni bir dünya açtım ancak 30 FPS'i geçtim 10 FPS çalışıyor. Grafiği düşürdüm 20 FPS çok değişmedi. Telefon cayır cayır yandı bir de. Örnek video paylaşıyorum.

Grafikleri olabildiğince düşürün, chunk mesafesini azaltın.

Kk telefon 50'deyken her şey en düşükte 20 FPS oynadım zombi vurdu telefon dondu öldüm.

Arkadaşlar vallahi çok sinirlendim telefonu çok pis vurdum kamera kırıldı. Abi delireceğim bak Face ID bozuk pil sağlığı %55'te kamera kırıldı 64 GB depolamanın hepsi dolu. Vallahi para biriktirip S24 alacağım yeter.

Kk telefon 50'deyken her şey en düşükte 20 FPS oynadım zombi vurdu telefon dondu öldüm.

Arkadaşlar vallahi çok sinirlendim telefonu çok pis vurdum kamera kırıldı. Abi delireceğim bak Face ID bozuk pil sağlığı %55'te kamera kırıldı 64 GB depolamanın hepsi dolu. Vallahi para biriktirip S24 alacağım yeter.

Modu kaldır öyle oyna.

Geçmiş olsun. En yakın zamanda Android'e geçmeni öneririm.