12 Pro 57 bin TL. Yenilenmiş 36 bin TL. Çok zor. Pro modeller ile normal modeller arasındaki farklar nedir?
Telefoto kamerası, biraz daha iyi bir işlemci, çelik kasa (çok daha dayanıklı. Alüminyum kasalar tek düşüşte edilebiliyor) ve bir güncelleme alma daha ihtimali var. Bu arada yine 13’den önceki iPhone modellerinde yenilerine nazaran Pro modelinde aşırı bir fark yok. Ama ortaya telefoto kamerası girince özellikle fotoğraf çeken biriyseniz gerçekten çok büyük artı. iPhone 13 kullanan biri olarak telefoto kamerasının yokluğundan büyük sıkıntı yaşıyorum.
Yine de 57K’ya değmez kesinlikle. 12 Pro’ya o para verilmez, enayilik olur.

Telefoto kamerası, biraz daha iyi bir işlemci, çelik kasa (çok daha dayanıklı. Alüminyum kasalar tek düşüşte edilebiliyor) ve bir güncelleme alma daha ihtimali var. Bu arada yine 13'ten önceki iPhone modellerinde yenilerine nazaran Pro modelinde aşırı bir fark yok. Ama ortaya telefoto kamerası girince özellikle fotoğraf çeken biriyseniz gerçekten çok büyük artı. iPhone 13 kullanan biri olarak telefoto kamerasının yokluğundan büyük sıkıntı yaşıyorum.
Yine de 57K'ya değmez kesinlikle. 12 Pro'ya o para verilmez, enayilik olur.

Bakalım. Yaza kadar fiyatlar değişmezse umarım alacağım.

Yenilenmiş olup olmamasına göre değerlendirirsem iPhone 12 derim. Bir de iPhone 11 eski bir model. Ben de iPhone 12 kullanıyorum ve Apple şartları altında değerlendirildiğinde günlük kullanıma uygun olduğu söylenebilir. Ha yenileme hızı 60 Hz falan ama orası ayrı mesele.

60Hz ama akıcı hala.