RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba arkadaşlar,

Diğer telefonum iPhone 11'de WhatsApp siyah beyaz olmuş. Bunu çözmenin bir yolu var mı?

Normal hâli ile şu anki hâlini gösterir ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz:

Normal hâli | Şu anki hâli

iPhone 15.webp iPhone 11.webp

Son düzenleme:
AppStore'da güncelleme vardı. Yükledim hiçbir şey değişmedi. Kendi telefonumda da en son sürüm yüklü bu arada.
Güncellemeden sonra Ayarlar kısmı siyah beyaz oldu. Sohbet kısmında renk maviden yeşile döndü.
Gerçekten de alt taraf siyah, sağ üst köşedeki + simgesi mavi yerine yeşil görünüyor.

AppStore'da güncelleme vardı. Yükledim hiçbir şey değişmedi. Kendi telefonumda da en son sürüm yüklü bu arada.

Gerçekten de alt taraf siyah, sağ üst köşedeki + simgesi mavi yerine yeşil görünüyor.
Evet öyle oldu artık güncellemeyle. Bir sorun değil yani rahat ol. :)

WhatsApp bu güncellemeyi Aralık ayı sonunda ilk test etmişti 1 hafta kadar, artık WhatsApp görünüşü bu şekilde olacak. Yani WhatsApp renkleriyle oluşturulan "minimal siyah-yeşil" görünüm devam ettirilecek.

İlk denemeden sonra aslında 4 farklı tema seçeneği sunulması ön görülüyordu, bazı beta kullanıcılarına bu açıldı ama sonra tek tema üzerinden devam kararı alınmış sanırım. Tekrar eskiye döneceğini sanmıyorum, çünkü bu tema aralık ayında genel kullanıcılara bile açılıp 1 hafta test edildi.

Ben temayı beğendim, tabî alışkanlıkları değiştirmek bazen biraz zaman alabiliyor.