Mümkün, mümkün olmadığı kanısına nereden vardınız? 3-4 günde bir takardım şarja cihazı. Kablosuz şarj kullanmazdım, onu eklemeyi unutmuşum bir önceki mesajımda. Çok temiz kullanırsanız olur. Bu kadar kesin konuşmanız enteresan. Şu anda iPhone alsam 3 sene sonra yine benzer senaryo gerçekleşir. Hatta alma planım var, yine bu seviyede pil tüketimi olur. Pili iyi zaten Apple telefonların. Hatta telefonu sattığım dükkanın adresini verebilirim yasak değil ise. Teyit edebilirsiniz size bilgi verirseler. KVKK kanunu var, verebiler mi bilemem tabii. Oda beni ikna etmez derseniz, bizzat adamların dükkanına uğrayabilirsiniz. Ama mümkün değil demeyin, yanılırsınız. Faturası benim adıma ve soyadıma kayıtlı üründü. İspat isterseniz, ederim sorun değil. Reddit yorumlarında da 3 seneye yaklaşık kullanıp %93-94 seviyelerinde pil ömrüne sahip cihazlar var. Pil yüzdesi tamamen kullanım ile alakalıdır. Yoğun kullanıcılarda işler farklı ilerler. 6-7-8 Plus ve 12 Pro Max kullandım az çok bilirim Apple'ı. Hatta uç örnek olmasın 1-2 adet resim paylaşayım oradan. Hatta sıfır aldığım dönem resmini paylaştım.