Bütçe
300-600

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Bir başka deyimle Allah'ını seven üzerime kılıf atsın. 12 mini'm için adamakıllı bir şeffaf kılıf bulamadım arkadaşlar, yok mu düzgün bir kılıf üreten firma, marka, şirket. 1-2 ayda sararan ucuz markasız kılıflardan istemiyorum, Apple'ın kılıfınada 1.7k vermek akıl işi değil.

1707753155862.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Stok bekleyebilirseniz en iyi seçeneklerinizden. Ama stok ne zaman gelir? Bilemiyorum.

Bir başka deyimle Allah'ını seven üzerime kılıf atsın. 12 mini'm için adamakıllı bir şeffaf kılıf bulamadım arkadaşlar, yok mu düzgün bir kılıf üreten firma, marka, şirket. 1-2 ayda sararan ucuz markasız kılıflardan istemiyorum, Apple'ın kılıfınada 1.7k vermek akıl işi değil.

Eki Görüntüle 18254

En iyisini de alsan sararıyor bir süre sonra, Apple'nin kendi ürünü sararmıyor ancak oda silikon değil plastik.

Son düzenleyen: Moderatör:

Stok bekleyebilirseniz en iyi seçeneklerinizden. Ama stok ne zaman gelir? Bilemiyorum.
Spigen güzel marka, ben de bunu atacaktım.

Şeffaf kılıflar sararmaya mahkumlar Spigen'de sararıyor önermiş bazı arkadaşlar ama (11 Pro'da kullandım bende), o cihaza mümkünse deri lansman kılıfı alın derim müthiş duruyorlar veya kılıfsız kullanın eğer sorun etmezseniz (çünkü cihaz tatlı bir cihaz).