senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, 64 GB iPhone 12 Mini kullanıyorum. Telefonu ilk çıktığı zaman almıştım.

O günden beri kılıf ve ön cam bile kullanmama rağmen ne bir kez kırıldı, ne de herhangi bir yerinde ciddi bir çizik söz konusu. Kısacası son derece temiz kullandım.

Ancak hem hafızası artık yetmiyor hem de şarjı çok hızlı bitiyor. Güncel pil sağlığı %76. Telefonu 7/24 düşük pil gücünde tutmama rağmen çok hızlı bitiyor. Her yere şarj kablosuyla gidiyorum. :D

Piller hakkında bilgim yok. Sizce pilini değiştirip devam mı etmeliyim yoksa değmez mi diyorsunuz?

Hocam cok bilgim yok ondan soruyorum. Trendyol’da deji orijinal saticili bir bataryanin yorumlarina bakmistim, patliyor yorumlari vardi. Hatta resim bile vardi birinin telefonu mahvolmustu. Bu bataryalar saglam mi?
Sağlam. Yanlış montaj yapılmıştır. Deji kolay kolay sorun çıkarmaz.

Orijinal pil yerine Deji tarzı batarya taksan. Yanına da şöyle powerbank alabilirsin.
Woyax olanı arkadaşım kullanıyor ve memnundu. McDodo hakkında bilgim yok.

Orijinal pil yerine Deji tarzı batarya taksan. Yanına da şöyle powerbank alabilirsin.
Woyax olanı arkadaşım kullanıyor ve memnundu. McDodo hakkında bilgim yok.
12 mininin destekledigi hizli sarj watt i maksimum 20. Attiklariniz 22,5w.

12 mininin destekledigi hizli şarj watt i maksimum 20. attiklariniz 22, 5W.

22 de şarj eder problem olmaz.

Memenuns değilsen pili değiştir benim param var orijinal olsun dersen orijinal taktır ama işimi görsem yeter dersen deji/rova olabilirsin ama sadece idare etsin dersen realpower alabilirsin.

22 de şarj eder problem olmaz.

Memenuns değilsen pili değiştir benim param var orijinal olsun dersen orijinal taktır ama işimi görsem yeter dersen deji/rova olabilirsin ama sadece idare etsin dersen realpower alabilirsin.
Hızlı şarj eder mi 22 de? Fazla Watt geldiği için cihazı riske atmasın?