Arkadaşlar, 64 GB iPhone 12 Mini kullanıyorum. Telefonu ilk çıktığı zaman almıştım.
O günden beri kılıf ve ön cam bile kullanmama rağmen ne bir kez kırıldı, ne de herhangi bir yerinde ciddi bir çizik söz konusu. Kısacası son derece temiz kullandım.
Ancak hem hafızası artık yetmiyor hem de şarjı çok hızlı bitiyor. Güncel pil sağlığı %76. Telefonu 7/24 düşük pil gücünde tutmama rağmen çok hızlı bitiyor. Her yere şarj kablosuyla gidiyorum.
Piller hakkında bilgim yok. Sizce pilini değiştirip devam mı etmeliyim yoksa değmez mi diyorsunuz?
Hocam cok bilgim yok ondan soruyorum. Trendyol’da deji orijinal saticili bir bataryanin yorumlarina bakmistim, patliyor yorumlari vardi. Hatta resim bile vardi birinin telefonu mahvolmustu. Bu bataryalar saglam mi?
Hocam cok bilgim yok ondan soruyorum. Trendyol’da deji orijinal saticili bir bataryanin yorumlarina bakmistim, patliyor yorumlari vardi. Hatta resim bile vardi birinin telefonu mahvolmustu. Bu bataryalar saglam mi?
Mcdodo Mc-7800 5000Mah 22.5W Dahili Kablo Ve Lightning Konnektörlü Mini Powerbank ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Powerbank ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Woyax olanı arkadaşım kullanıyor ve memnundu. McDodo hakkında bilgim yok.
Mcdodo Mc-7800 5000Mah 22.5W Dahili Kablo Ve Lightning Konnektörlü Mini Powerbank ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Powerbank ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Woyax olanı arkadaşım kullanıyor ve memnundu. McDodo hakkında bilgim yok.
Memenuns değilsen pili değiştir benim param var orijinal olsun dersen orijinal taktır ama işimi görsem yeter dersen deji/rova olabilirsin ama sadece idare etsin dersen realpower alabilirsin.
Memenuns değilsen pili değiştir benim param var orijinal olsun dersen orijinal taktır ama işimi görsem yeter dersen deji/rova olabilirsin ama sadece idare etsin dersen realpower alabilirsin.