Detaylar
Kim cevapladı?Hayırlı olsun şimdiden.Önerileriniz için çok teşekkür ederim, 14T Pro'yu satın aldım bugün server kayıtlı olarak. Note 9 Pro imeisi kaydetmişler.
Çok teşekkür ederim, daha da iyileri sizlerin olsun.
GalagodoşRemzi
Uzman
Önerileriniz için çok teşekkür ederim, 14t Pro'yu satın aldım bugün server kayıtlı olarak. Note 9 Pro IMEI'si kaydetmişler.
Rica ederiz, hayırlı olsun. Note 9 Pro'nun imeisini atmaları güzel olmuş, 4.5G çekerek kullanabileceksin.
Merhaba, başlıkta da görebileceğiniz üzere bu 2 telefon arasında kaldım. Benim için öncelik genel olarak iyi bir kamera performansı sunması. İki telefon arasından sebepleriyle hangisini tavsiye edersiniz? Server kayıtlı şekilde alınabilir mi, ileride kapanma gibi bir durum olur mu acaba?
Bu ikisi arasından 14t Pro. Ama ben olsaydım yurt dışı iPhone 15 alıp IMEI kapanınca iki telefonla gezmeyi tercih ederdim.
Herkese tekrardan merhaba, cihaz server kayıtlı diye satın almıştım ayarları kontrol ettiğimde hardware kısmında kırmızı simge gördüm, bu da direnç kayıtlı anlamına geliyormuş. Direnç kayıtlı olması bir sıkıntı çıkarır mı ileride yoksa götürüp geri vereyim mi cihazı?
Direnç çıkarır ilerde sorun.Herkese tekrardan merhaba, cihaz server kayıtlı diye satın almıştım ayarları kontrol ettiğimde hardware kısmında kırmızı simge gördüm, bu da direnç kayıtlı anlamına geliyormuş. Direnç kayıtlı olması bir sıkıntı çıkarır mı ileride yoksa götürüp geri vereyim mi cihazı?
GalagodoşRemzi
Uzman
Dirençli ise iade et. Telefonun donanım veya özelliklerinde sorunlar oluşabilir, anakarta müdahale yapılıyorHerkese tekrardan merhaba, cihaz server kayıtlı diye satın almıştım ayarları kontrol ettiğimde hardware kısmında kırmızı simge gördüm, bu da direnç kayıtlı anlamına geliyormuş. Direnç kayıtlı olması bir sıkıntı çıkarır mı ileride yoksa götürüp geri vereyim mi cihazı?
çünkü. Önermiyorum dirençli cihaz.