S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 12 kullanıcısıyım. iOS 26 güncellemesi gelmiş fakat kimse bu güncellemeyi önermiyor. Bunun sebebi tam olarak nedir? Yani neden kimse tavsiye etmiyor, güncellemede kronik hatalar mı var acaba?

Merhaba arkadaşlar,

iPhone 12 kullanıcısıyım. iOS 26 güncellemesi gelmiş fakat kimse bu güncellemeyi önermiyor. Bunun sebebi tam olarak nedir? Yani neden kimse tavsiye etmiyor, güncellemede kronik hatalar mı var acaba?

Hocam ben beta 2'den beri kullanıyorum bir sorun yok.

Merhaba arkadaşlar,

Kurulur da kurulmaz. 18 stabil diye düşünüyorum. Sorununuz yoksa hiç gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Performans kaybı, denetim merkezindeki buglar, şarj ömrünün kısalması ve ısınma problemleri yaşadım ben. Bu sorunları gözardı edebiliyorsanız geçebilirsiniz. Ben görselliği beğendiğimden kaldım.

Merhaba arkadaşlar,

iOS 26'nın cıvıl cıvıl göz yoran teması çok fazla animasyon ve gereksiz şey içerdiği için pili çok tüketiyor ve telefonu ısındırıyor. Şu an stabil çalışmadığı için kimse önermiyor. Bence yeni yaması çıkana kadar beklemen daha iyi olur.

Performans kaybı, denetim merkezindeki buglar, şarj ömrünün kısalması ve ısınma problemleri yaşadım ben. Bu sorunları göz ardı edebiliyorsanız geçebilirsiniz. Ben görselliği beğendiğimden kaldım.

iOS 26'nın cıvıl cıvıl göz yoran teması çok fazla animasyon ve gereksiz şey içerdiği için pili çok tüketiyor telefonu ısındırıyor. Şu an stabil çalışmadığı için kimse önermiyor. Bence yeni yaması çıkana kadar beklemen daha iyi olur.

Bu sorunlar sanırım bir bende yok.

Performans kaybı, denetim merkezindeki buglar, şarj ömrünün kısalması ve ısınma problemleri yaşadım ben. Bu sorunları gözardı edebiliyorsanız geçebilirsiniz. Ben görselliği beğendiğimden kaldım.
Ben o zaman biraz daha bekleyeyim, şu kronik hatalar çözülsün ondan sonra yüklerim. Şu an telefon stabil çalışıyor. Peki güncellemeden sonra herhangi bir kasma veya donma yaşadın mi?

Ben o zaman biraz daha bekleyeyim, şu kronik hatalar çözülsün ondan sonra yüklerim. Şu an telefon stabil çalışıyor. Peki güncellemeden sonra herhangi bir kasma veya donma yaşadın mi?
Evet yaşadım. Safaride sekme değişirken ve telefon açılırken ufak donuyor. Fakat beni en çok rahatsız eden şey denetim merkezindeki tuşlar bazen çalışmıyor.