Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
TikTok'ta gezerken gördüm ve çok ilgimi çekti. iPhone 12 kullanıyorum. Fazladan istediğim özellikler AoD ve pil döngüsünü görebilmek. Apple Intelligence çok umurumda değil ama bunları yaptıktan sonra telefona bir sorun olur mu acaba diye korkmuyor değilim.

AOD screenburn yapar mı bilmem ancak evet çalışır ikisi de.

Hocam başka bir forumdada ekran yanmasından bahsedildi. Neden oluyor bu?

Düzenleme: Nedenine baktım uzun süre aynı şey kalınca iz kalıyormuş. Gün içerisinde zaten sürekli kullanıyorum telefon. Yatarken bu özelliği kapatırsam bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hocam başka bir forumdada ekran yanmasından bahsedildi. Neden oluyor bu?
AMOLED ekranlarda (iPhone 12'de de OLED (AMOLED ekran) panel var.) Bir görüntü uzun süre sabit kalırsa ekranda izi çıkar. Buna Burn-in deniyor işte.
Düzenleme: Nedenine baktım uzun süre aynı şey kalınca iz kalıyormuş. Gün içerisinde zaten sürekli kullanıyorum telefon. Yatarken bu özelliği kapatırsam bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bu özelliği bütün gün boyunca kullanmamanız yeterli olur zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamadan AOD tikini açıyorum apply diyorum. Telefon yeniden başlıyor ama ayarlarda AOD gözükmüyor.

Sürüm uyumsuzluğu nedeniyle olmuyor büyük ihtimal. Benim sürümüm 26.2 dev beta 3 en fazla dev beta 1! E kadar destekleniyormuş.

Son düzenleme: