Evet, yine deneyime dayanmayan, saçma sapan bir flood görüyorum sadece. Kayıt olayı, güncelleme veya sıfırlama gibi durumlar herhangi bir sıkıntı değil çünkü bunların bir riski yok. Eğer bu mantıkla bakıyorsan, o zaman git yurtiçinden bir telefon al, IMEI numaranı da göstere göstere gez. Bak bakalım o IMEI 2 dakika sağ kalıyor mu?
Amiral gemisi, amiral gemisidir. "Amiral gemisinin orta segmenti" saçmalığını ilk defa senden duyuyorum. Bu mantıkla gidersek, o zaman S25 ve S25 Plus çöp, sadece Ultra model asıl amiral gemisi oluyor. Bu çok saçma bir bakış açısı.
Hyper AI sadece Samsung’daki gibi CTS özelliğinden ibaret değil. Hatta motoru bile tamamen farklı. Sadece galeri üzerinde bile genişlet, geliştir, yansımayı kaldır, objeyi kaldır gibi pek çok cihaz bazlı, sunucuya bağımlı olmayan ve hesap bile istemeyen özellik mevcut.
Hayır, her şeyi geçtim. 3-4 model var, herkesin ağzına sakız gibi yapışmış, asla çıkmıyor. Reddit tayfaya Oppo bile önersek "Samsung olmaz mı?" diye sormayacakken, belirtilen modelden kat kat iyi olan telefonları TR forumları, sırf geçmişte low-end Redmi kullandı diye amiral gemilerini görmezden geliyor. Kategoriyi zaten bu yüzden göz ardı etmiştim. Konudaki önerilen model hakkında burada son 1 ay içinde en az 25-30 konu açılmış; öneren sayısı kadar yardımcı olan da yok
.