S24 FE'de olur, 2031 yılına kadar güncelleme alacak. Ama 128 GB alma, 256 ya da 512 GB al mümkünse. Günümüzde artık 128 GB yetersiz. Tabii bütçe kurtarıyorsa.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet, yine deneyime dayanmayan, saçma sapan bir flood görüyorum sadece. Kayıt olayı, güncelleme veya sıfırlama gibi durumlar herhangi bir sıkıntı değil çünkü bunların bir riski yok. Eğer bu mantıkla bakıyorsan, o zaman git yurtiçinden bir telefon al, IMEI numaranı da göstere göstere gez. Bak bakalım o IMEI 2 dakika sağ kalıyor mu?Evet, yurt dışı seçenekleri fazla ve güzel ancak bunun IMEI derdi var. Güncellemesi sıkıntı, sürekli yakalanıyor IMEI. Sürekli attıra attıra para yiyor. Evet, Samsung konusunda haklısınız zaten kullanıcılarda güncelleme konusunda tepki gösterdi. Güncelleme ilk defa böyle oldu büyük güncelleme olduğu için mi 7 yıl güncelleme için mi onu bilemeyiz. Yapay zeka olarak sadece Circle to Search öyle. O zaman HyperAI’de Google yapay zekası. Yurt dışı iyi ancak sıkıntılı. Yanlış anlamayın ben burada Samsung S24FE daha iyi demiyorum. Xiaomi 14 Ultra kat kat daha iyi ancak yurt dışı. IMEI kaydı dert. Ama Xiaomi 15 önermeniz saçma. Xiaomi 14 Ultra geçen senenin en üst amiral gemisiydi Xiaomi’nin. Xiaomi 15’de amiral gemisinin orta segmenti.
Amiral gemisi, amiral gemisidir. "Amiral gemisinin orta segmenti" saçmalığını ilk defa senden duyuyorum. Bu mantıkla gidersek, o zaman S25 ve S25 Plus çöp, sadece Ultra model asıl amiral gemisi oluyor. Bu çok saçma bir bakış açısı.
Hyper AI sadece Samsung’daki gibi CTS özelliğinden ibaret değil. Hatta motoru bile tamamen farklı. Sadece galeri üzerinde bile genişlet, geliştir, yansımayı kaldır, objeyi kaldır gibi pek çok cihaz bazlı, sunucuya bağımlı olmayan ve hesap bile istemeyen özellik mevcut.
Hayır, her şeyi geçtim. 3-4 model var, herkesin ağzına sakız gibi yapışmış, asla çıkmıyor. Reddit tayfaya Oppo bile önersek "Samsung olmaz mı?" diye sormayacakken, belirtilen modelden kat kat iyi olan telefonları TR forumları, sırf geçmişte low-end Redmi kullandı diye amiral gemilerini görmezden geliyor. Kategoriyi zaten bu yüzden göz ardı etmiştim. Konudaki önerilen model hakkında burada son 1 ay içinde en az 25-30 konu açılmış; öneren sayısı kadar yardımcı olan da yok
Son düzenleme:
Ben telefona laf mı ettim ki? Ben telefona laf etmedim ve kat ve kat daha iyi olduğunu da belirttim. Sadece yurt dışı alınmasının saçma olduğunu belirttim.Evet, yine deneyime dayanmayan, saçma sapan bir flood görüyorum sadece. Kayıt olayı, güncelleme veya sıfırlama gibi durumlar herhangi bir sıkıntı değil çünkü bunların bir riski yok. Eğer bu mantıkla bakıyorsan, o zaman git yurtiçinden bir telefon al, IMEI numaranı da göstere göstere gez. Bak bakalım o IMEI 2 dakika sağ kalıyor mu?
Amiral gemisi, amiral gemisidir. "Amiral gemisinin orta segmenti" saçmalığını ilk defa senden duyuyorum. Bu mantıkla gidersek, o zaman S25 ve S25 Plus çöp, sadece Ultra model asıl amiral gemisi oluyor. Bu çok saçma bir bakış açısı.
Hyper AI sadece Samsung’daki gibi CTS özelliğinden ibaret değil. Hatta motoru bile tamamen farklı. Sadece galeri üzerinde bile genişlet, geliştir, yansımayı kaldır, objeyi kaldır gibi pek çok cihaz bazlı, sunucuya bağımlı olmayan ve hesap bile istemeyen özellik mevcut.
Hayır, her şeyi geçtim. 3-4 model var, herkesin ağzına sakız gibi yapışmış, asla çıkmıyor. Reddit tayfaya Oppo bile önersek "Samsung olmaz mı?" diye sormayacakken, belirtilen modelden kat kat iyi olan telefonları TR forumları, sırf geçmişte low-end Redmi kullandı diye amiral gemilerini görmezden geliyor. Kategoriyi zaten bu yüzden göz ardı etmiştim. Konudaki önerilen model hakkında burada son 1 ay içinde en az 25-30 konu açılmış; öneren sayısı kadar yardımcı olan da yok.
Lessra
Başarılı
Bu cihazlar TR fiyatının cok altında oldugu icin zaten bu fiyata rakipsiz oluyorlar. One UI konusu ise, bu seneki büyük güncelleme dısı asla guncelleme konusunda sıkıntı yasanmadı. Kac senelik S21 bile bu sene daha yeni her ay guvenlik guncellemesinden 3 ayda bir sisteme gecti. Eger S24 FE alırsa, One UI 7 ile çok güzel deneyim yaşayacak hem güncellemeler artık çok geç gelmeyecek. HyperOS ise güzel bir yazılım olmasına rağmen, Xiaomi'nin henüz daha geliştirmesi gerek. Çünkü Samsung artık neredeyse her bütçedeki cihazlarına kasma donma olayları artık (neredeyse) yok. Bunu Xiaomi'de yaparsa (aynı amiral gemileri gibi düşük segment cihazlarındada) HyperOS cidden çok iyi yazılım olur o konuda hiç şüphem olmaz. Ama mi serisi dışı reklamların hâla gösterilmesi iğrenç bir olay. O kadar para verdiğin cihazda ilk kurulumdan sonra yüklü gelen (dosya yöneticisi galeri vs.) Girdiğinde reklam çıkması çok kötü bir durum. Tabii başka uygulama veya DNS ile çözülebilinir ama yine de bu durumun düzeltilmesi sart.
Özet geçmek gerekirse;
Yurt dışı cihaz alabilirse kesinlikle almalı ama yurt dışı cihaz tercih etmiyorsa zaten alacağı cihazlar az çok belli.
Hocam yakın zamanda Hepsiburada'dan kendi mağazasından sipariş vereceğim hangi adaptörü ve kırılmaz camı almalıyım S24 FE için? Müsait zamanda link atar mısınız?
128 GB modeli 24 K civarı şuan.S24 FE'de olur, 2031 yılına kadar güncelleme alacak. Ama 128 GB alma, 256 ya da 512 GB al mümkünse. Günümüzde artık 128 GB yetersiz. Tabii bütçe kurtarıyorsa.
256 GB Modeli ise 26.500 TL arası değerse alabilirim aslında ama 128 bana yeter diye tahmin ediyorum.
- Makaleler
- 6
Hocam yakın zamanda Hepsiburada'dan kendi mağazasından sipariş vereceğim hangi adaptörü ve kırılmaz camı almalıyım S24 FE için? Müsait zamanda link atar mısınız?
adaptör olarak bunu alın. Bende kullanıyorum üzmez asla.
Ekran koruyucuyu Teknosa vatan MediaMarkt'tan yaptırabilirsiniz.
@Lessra, fotoğraf çok yer kaplamaz ama video fazla çekecekseniz 256 alın veya fazla uygulama indirecekseniz olabilir. Bende 128 var anca yetiyor şu an.
Bir de csc yi değiştirin. Samsung TR asla S24 FE yi umursamıyor.
128 GB modeli 24 k civarı şu an.
256 GB modeli ise 26.500 TL arası değerse alabilirim aslında ama 128 bana yeter diye tahmin ediyorum.
Her zaman mümkün mertebe 256 GB minimum tavsiye ederim. Artık 128 GB yetersiz gelmeye başladı yavaş yavaş. İleriye dönük olması açısından, ne kadar yüksek hafıza o kadar iyi. Satarken bile fark ettiriyor fiyat olarak ama tabii bütçeni aşarsa 128 GB devam.
Adaptör olarak, kendi orijinal adaptörünü ilk önce tavsiye ederim. Olmaz ise Spigen tavsiye ederim. GaN teknolojisi de mevcut.
Kılıf ve ekran camı gibi aksesuarlarda da yine keza Spigen ürünlerini tavsiye ederim. İlla Spigen olacak diye bir kaide yok. Uag ve Otterbox'da Spigen kadar kalitelidir bu arada.
Orijinal kendi adaptörü en iyisi. 25W destekli telefon zaten. 25W samsung adaptör alın derim. Ve şimdiden hayırlı olsun hocam.Hocam yakın zamanda Hepsiburada'dan kendi mağazasından sipariş vereceğim hangi adaptörü ve kırılmaz camı almalıyım S24 FE için? Müsait zamanda link atar mısınız?
128 GB modeli 24 K civarı şuan.
256 GB Modeli ise 26.500 TL arası değerse alabilirim aslında ama 128 bana yeter diye tahmin ediyorum.
Lessra
Başarılı
adaptör olarak bunu alın. Bende kullanıyorum üzmez asla.
Ekran koruyucuyu Teknosa vatan MediaMarkt'tan yaptırabilirsiniz.
@Lessra, fotoğraf çok yer kaplamaz ama video fazla çekecekseniz 256 alın veya fazla uygulama indirecekseniz olabilir. Bende 128 var anca yetiyor şu an.
Bir de csc yi değiştirin. Samsung TR asla S24 FE yi umursamıyor.
Hocam S24 FE hakkında çok ısınıyor diyorlar YouTube üzerinden test videoları izledim yorumlarda bazı insanlar aldım pişman oldum diyor kararsız kaldım bir türlü bir şüphe oluştu.
- Makaleler
- 6
Hocam S24 FE hakkında çok ısınıyor diyorlar YouTube üzerinden test videoları izledim yorumlarda bazı insanlar aldım pişman oldum diyor kararsız kaldım bir türlü bir şüphe oluştu.
S23 FE ısınıyordu ama S24 FE de öyle deli gibi ısınma şikayetleri henüz göremedim. Yani PUBG gibi oyunlarda ısınır ama günlük kullanımda ısınacağını düşünmüyorum.
Samsung veya Xiaomi al geç. Daha ucuz daha kaliteli.
Xiaomi yurt dışı alması lazım.tr cihazı olarak Redmi var kesinlikle önermiyorum.