iPhone 13 ısınması nasıl engellenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
  • Etiketler Etiketler
    iphone iphone 13

1589

Üstün
Makaleler
2
Havalar dün coşmaya başladı ve hava çok sıcak. Oyun oynadığımda telefon alev topuna dönmekten sıyrılıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. Telefonu serin tutmanın bir yolu var mı? Soğutma olmamasının eksilerini çok büyük yaşıyorum.

Çok zorlama, ısındığında kullanmayı mümkün ise bırak, şarjda iken oynama, kılıfsız kullan.

Çok zorlama, ısındığında kullanmayı mümkün ise bırak, şarjda iken oynama, kılıfsız kullan.
Şarjda oynamıyorum da oyun oynarken çok şikayetçiyim. Isındığında kullanmayı bırakırsam 10 dakika falan oyun oynayabiliyorum

Şarjda oynamıyorum da oyun oynarken çok şikayetçiyim. Isındığında kullanmayı bırakırsam 10 dakika falan oyun oynayabiliyorum
Fan al. Başka da ısınmasını engelleyemezsin.

Düşük güç modunu açmak işlemciyi kısıtladığı için çoğu zaman daha stabil bir oyun deneyimi sunar ve sıcaklığı düşürür. Daha stabil olduğunu yine bu forumdan birisinden görmüştüm.

Fan al. Başka da ısınmasını engelleyemezsin.
Fan düşündüm ama çok gereksiz bir görüntü katacak telefona. Yani her oyuna girdiğimde o fanı arkaya takmak falan filan bilemedim.
Yine de önerdiğiniz bir şey var mı fan olarak?

Oyun çözünürlüğünü ve grafikleri kısmaktan başka pek çare yok. Soğutucu var ama mobil oyun için soğutucu ne kadar mantıklıdır bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…