Havalar dün coşmaya başladı ve hava çok sıcak. Oyun oynadığımda telefon alev topuna dönmekten sıyrılıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. Telefonu serin tutmanın bir yolu var mı? Soğutma olmamasının eksilerini çok büyük yaşıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok zorlama, ısındığında kullanmayı mümkün ise bırak, şarjda iken oynama, kılıfsız kullan.Havalar dün coşmaya başladı ve hava çok sıcak. Oyun oynadığımda telefon alev topuna dönmekten sıyrılıyor ve şarjı çok hızlı bitiyor. Telefonu serin tutmanın bir yolu var mı? Soğutma olmamasının eksilerini çok büyük yaşıyorum.
Şarjda oynamıyorum da oyun oynarken çok şikayetçiyim. Isındığında kullanmayı bırakırsam 10 dakika falan oyun oynayabiliyorumÇok zorlama, ısındığında kullanmayı mümkün ise bırak, şarjda iken oynama, kılıfsız kullan.
Fan al. Başka da ısınmasını engelleyemezsin.Şarjda oynamıyorum da oyun oynarken çok şikayetçiyim. Isındığında kullanmayı bırakırsam 10 dakika falan oyun oynayabiliyorum![]()
- Makaleler
- 43
Düşük güç modunu açmak işlemciyi kısıtladığı için çoğu zaman daha stabil bir oyun deneyimi sunar ve sıcaklığı düşürür. Daha stabil olduğunu yine bu forumdan birisinden görmüştüm.
Fan düşündüm ama çok gereksiz bir görüntü katacak telefona. Yani her oyuna girdiğimde o fanı arkaya takmak falan filan bilemedim.
Yine de önerdiğiniz bir şey var mı fan olarak?
- Makaleler
- 1
Aktif soğutma ve güç tasarrufu modunu aç.
Böyle bir cihazda, bu kadar oyun oynayan birine fan farz oluyor maalesef.Soğutucu var ama mobil oyun için soğutucu ne kadar mantıklıdır bilemem.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-