Kılınç

Gelişen
Arkadaşlar yeni aldığım iPhone 13'ümün kamerasında toz olduğunu fark ettim. “belli belirsiz, toplu iğne ucu kadar.” Bu sorunu yaşayan var mı, varsa kaç günde halloldu?
Bilgi verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• d70d6e0c-1b92-42a9-98fe-ee1faa86a34b.webp
    d70d6e0c-1b92-42a9-98fe-ee1faa86a34b.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun garantisi varsa Apple muhtemelen gereğini yapacaktır.
Ne kadar sürede hallolacağı yapacakları işleme bağlı.

Toz lensin iç yüzeyinde ya da direkt sensörün üstünde olabilir. Bu durumda içeri toz giriyor demektir. Garantilik bir durum, Apple temizleyebilir ancak bunu.

Arkadaşlar yeni aldığım iPhone 13'ümün kamerasında toz olduğunu fark ettim. “belli belirsiz, toplu iğne ucu kadar.” bu sorunu yaşayan var mı, varsa kaç günde halloldu?

Cihazın içine girmesi garip devamı gelmeden temizlenip güzelce kapatılırsa sorun olmaz.

Arkadaşlar yeni aldığım iPhone 13'ümün kamerasında toz olduğunu fark ettim. “belli belirsiz, toplu iğne ucu kadar.” Bu sorunu yaşayan var mı, varsa kaç günde halloldu?
Arkadaşlar telefonu satıcıya “Trendyol” iade ettim. Hepsiburada’dan tekrar sipariş ettim. Bu aldığım cihazda da toz var ve ekranı da sarımtırak gösteriyor. Bu cihazı da iade edeceğim büyük ihtimalle.
Benim kendi fikrim internetten tel almayın gidin mağazaya, işte kamerada toz çıkarsa ekranı sarımtırak çıkarsa veya başka bir sorun çıkarsa yenisiyle şimdi değiştirme garantisi veriyor musunuz deyin. Eğer verirlerse alın. İade falan değil sorun, uğraşıyorsunuz. Zamanınız gidiyor ve telefondan soğuyorsunuz.